![]() |
ja na simsy trafilam wylacznie przez przypadek. Kiedys, gdy kolezanka pozyczyla mi sterte filmow na DVD, to akurat miedzy tymi filmami znalazla sie plyta z TS :) Od razu wciagnelam sie w te gre, czasem nie jadlam nawet rano sniadania i bieglam do kompa, zeby sobie pograc :)
|
Jak miałam dopiero co nowy komp to mi mama powiedziała, że słyszała o takiej podobno extra grze The Sims oczywiście i się mnie zapytała czy nie kupimy se na spółe :D :lol: ( ja akurat wtedy chcałam sobie inną grę kupić, no ale podziałało na mnie te " na spółę " :lol: ;) ) no i się zgodziłam mama na początku pograła trochę w The Sims, ale później miała za dużo pracy i przesyała, a jak miała urlop to powiedziała, że nie będzie w to grąć bo jeszcze się wciągnie :lol: .
Che Che simsy mam tak długo dzięki mamie fajnie nie :P !!! |
:) ja w simsy klikalam jeszcze prze premiera :P bo moj tata mial kawiarenke :) i zamawial bardzo duzo gier :P a ja sobie w nie gralam :) w simsach sie zakochalam :wub: :wub: :P pamiętam jak się keidyś wkurzyłam o to ze ktoś w cafe mi rodzinke skasowal !! :angry: :lol:
|
Ja w simsy zaczęłam grać jak wyszedł już dodatek randka. No i sobie tak uzupełnialam "zapasy" dodatków simowych. teraz mam wszystkie. I czasami potrafię cały dzien przesiedziec przed kompem. Ale pozniej robie sobie pare godzin przerwy. :wacko:
|
jak juz pisalam w ktoryms temacie, jak mnie cos dopadnie , to potrafie grac nawet 7godzin dziennie. ale jak juz gram tak "nalogowo" to pozniej sobie robie 2 tygodniowa przerwe :P
|
Heh... Trza odświerzyć temacik :P
Ja simsy dostałam od wujka :P ale mi nie chodziły bo miałam za słabego kompa :D (wiem, wiem to był straszny śmieć!). Po... no po kilku... latach... Pojechałam do kuzynki i tam zrobiłyśmy taką simkę (wtedy pierwszy raz zagrałam w simy, pierwszy raz zobaczyłam jak one wyglądają) i to była inna kuzynka :P i ją dręczyłyśmy i mi się spodobało :P potem szukałam tej mojej gierki bo wiedziałam że gdzieśą mam :) a komputer miałam nowy, więc byłam pewna że będzie chodziło... No i zainstalowałam! Stałam się nałogowcem! Potrafiłam cały dzień przesiedzieć i grać w the sims :) Teraz mi trochę przeszło, ale czasem jak mnie coś napadnie to potrafię grać nawet przez cały weekend bez przerwy o.O. |
Ja oglądałam tv w dniu premiery pierwszej orginalnej wersji The sims.
Kolega taty kupil tą grę a ja zakochałam sie od pierwszego zagrania. Wtedy z siostrą grałyśmy Janem Nowakiem w samouczku. Gdy wybuchł pożar krzyknęłyśmy przerażone pali się a mój tata wbiegł przerażony..: GDZIE! Po 6 godzin wybitnej gry musiałyśmy kończyć a do jana przyszła żona... nagle... o_O No ale to były czasy :laugh: |
he
JA pojechałam do cioci do Zakopanego
i Wtedy moja kuzynka krzykneła ze ma gre taką jak życie.. Zdziwiłam sie... JAk ja zobaczyłam.. T Grałam 8 h Wujek juz sie o mnie martwił... Ale wiedział jak kocham auta Więc Pozyczył od kolegi... Nowego opla.. I dopiero sie wtedy oderwałam. a potem przyjechałam do domu. i czekałam az ciocia wyśle mi gre ;) A teraz nadal w nią gram.. Szkoda ze tak dużo ludzi niej zapomniało i zyją tylko THE SIMS 2 |
Odp: TheSims i jej popularność
Ja mam TS 2 na DVD i strasznie mi się tną.W dodatku koleżanka mówi że gdzieś je zgubiła i parę tygodni mi nie oddaje :wacko:
A co do ts1 to fajna gra.Ale niedawno miałam od nich wieeeelką przerwę bo moja kumpela z klasy pożyczyła je na wakacje i co?Miałam przerwę 2 miesięczną!A moje pierwsze spotkanie z simsami u kolegi.Nie kapowałam za bardzo o co chodzi więc tylko kupowałam meble.Po paru latach zachciało mi się TS2.Ale w sklepie mam się nabrała bo facet powiedział że rzeby działało, trzeba mieć ts1!Kłamczuch!A potem komp się zepsuł!No ale w końcu mogę grać przynajmniej w ts1. |
Odp: TheSims i jej popularność
Ja w The Sims I poznałem dzięki kuzynce. Było to dawno bo 2001 r. Pojechałem do kuzynki. Ona akurat grała w The Sims I. Ja też pograłem i bardzo mnie to wciągnęło. Gram w tą grę do tej pory, ale już teraz gram częściej w The Sims II. Gram jeszcze i grać będę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:55. |