![]() |
ja mam tylko dwie :D i to we własnej okolicy, bo rodzinki Maxisa mnie denerwują;] gram tylko jedną, a ta druga jest po to żeby dorośli się zaprzyjaźnili, a dzieci (konkretnie nastolatki, młodszych nie "produkuję" :P) żeby ze sobą się związały ;]
|
u mnie mieszkają 3 rodziny :P Nie mam weny twórczej, więc gram Maxisowymi ;P
|
Ja mam często takie napady, że nie gram tylko tworzę i urządzam domy. Ale czasem gram, nawet częściej niż urządzam domki :D .
|
U mnie,w Valentine City mieszka:
W sektorze 1 klasy: 14 rodzin (co ciekwe wywodzą się z jedynie 3 rodów:Valentine,Lee,Monroe,a teraz każda ma inne nazwisko!!!) W sektorze 2 klasy 13 rodzin W 3 klasie 10 rodzinek |
Em... o co chodzi z tymi sektorami 1, 2 i 3 klasy?:D
U mnie w mojej okolicy mieszkają 4 rodzinki, ale jedna jest tylko żeby dorośli mieli przyjaciół, mężów, żony itp :P. |
u mnie sie troche pozmienialo i teraz nie gram w Weronie (choc to nadal moja ulubiona okolica, ale tylko sposrod tych maxisowych...) tylko w ... SERONIE haha alez oryginalna nazwa, co?? ;) nie mialam co wymyslic x-p !! i mam tam ok. 7 rodzinek. jakos wiecej mi za specjalnie nie potrzeba, bo najczesciej jak spodoba mi sie jakas rodzinka, ktora stworzylam, to tylko nia sie zajmuje przez dluzszy czas. tak to wsrod wszystkich jakie mam serona jest teraz moja ulubiona okolica :D
|
No ja mam chyba 17 rodzinek, i gram nimi wszystkimi po trochu
|
Cytat:
2 klasa-biedniejsi:"tańsze" sklepy,biedniejsze baseny 3 klasa-bieda,1 centrum na wszystkich,brak basenów |
Ja pokasowałam wszystkie rodzinki maxisa.W Miłowie mam 14 rodzin,w Dziwnowie 10 w Weronie 8,ale w niej wogóle nie gram stworzyłam rodzinki bo mi się nudziło. :D
|
ja w Milowie mam chyba 13 rodzin, a w Weronie 6... w Dziwnowie tylko 1, reszta od Maxisa ;p ;d
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:26. |