TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Panna Stanisława (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1070)

galazek 17.09.2003 20:13

Ja ją co prawda dosyć często widzę (a właściwie widziałem, bo juz kawał czasu nie gram w Simy), ale jeszcze nigdy nie zwróciła uwagi moim simom, więc to chyba różnie z tym bywa :roll: :roll:

All 17.09.2003 20:47

Nieraz jak siedziała na krześle, to się nabijałam i sadziłam mojego sima i sie smiałam że razem jedzą,. buiahaha

Shawnee 18.09.2003 15:41

Niemożliwe ona musi być w wakacjach!
U mnie jest tylko Sprzątaczka sonia :?
Ona na 100% jest w wakacjach, ja sie normlanie przy ludziach całuje nikt mnie torebką nie wali po łbie nic!!
Nie mam pani stasi :cry:

galazek 18.09.2003 15:45

"Uwaga: Ale uważaj na swoje zachowanie w obecności purystów, którzy niemal na pewno zawsze kręcą się gdzieś w pobliżu" - fragment instrukcji do Randki. O kogo może chodzić, jeśli nie o pannę Stanisławę? :wink:

Czerwone jabłuszko 18.09.2003 18:00

ona jest w wakacjach i koniec!!!!!KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ja ja mam dopiero od wakacji!!!!!trudno to do was dociera?? moze cos nie tak?? jakies zaburzenia z komunikowaniem ...???? mysle ze kuracja u psychiatry powinna zdzialac swoje

galazek 18.09.2003 22:07

Ależ ty jesteś uparta. To do ciebie nie dociera :? :? No to może w ten sposób: masz ją na Wyspie Wakacyjnej, czy w Centrum? Ponieważ odpowiedź jest oczywista, to sie może trochę zastanów :roll: Może po prostu zainstalowanie Wakacji usunęło jakiś błąd, który u ciebie powodował brak Stasi, ale to nie znaczy, że u innych też tak jest :?

luk86 22.09.2003 14:03

Jak kiedyś zrobiłem w mieście dyskoteke to panna Stanisława podeszła do baru i zaczeła pić. Ale najlepiej było potem, wyszła na parkiet i zaczęła tańczyć :lol:

Czerwone jabłuszko 22.09.2003 14:25

Cytat:

Ależ ty jesteś uparta. To do ciebie nie dociera :?  :? No to może w ten sposób: masz ją na Wyspie Wakacyjnej, czy w Centrum? Ponieważ odpowiedź jest oczywista, to sie może trochę zastanów :roll: Może po prostu zainstalowanie Wakacji usunęło jakiś błąd, który u ciebie powodował brak Stasi, ale to nie znaczy, że u innych też tak jest :?
w randce nie mialam zadnych problemow...wrecz przeciwnie od wakacji wszystko mi sie pieprzy

Kicekk 23.09.2003 09:23

przyniej wofgule niemożna się całować to jest głupie przeciesz randka

Pingwin 24.09.2003 16:36

Ona mnie jush wkurza ja wogóle do Centrum przez nia nie jezdze, a jak jezdze to tylko po prezenty i wracam. Raz mialem jush simem z jedna na 100 i chcialem sie ozenic. W centrum jej(moim simem simke) dalem buziaka i ona przyszla. Spadło mi o polowe !

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38.