![]() |
moje simy jak na razie maja noramlen zycie, ale zaczyna mi sie to zycie nudzic (takie monotonne):) wiec cos czuje,ze nastepna rodzina bedzie rodzinka zwariowana :D hehe...:evil: :)
|
Moje simowe rodzinki wiodą życie bez zmartwień, czyli takie, które sama chciała bym mieć :P Mam kilka ulubionych rodzin i muszę się przyznać, że jestem z nimi bardzo związana! Zawsze w rodzinie ktoś maluje portrety jej członków. Wiszą potem w holu, czy gdzieś tam całe takie pokolenia! Wnuki często mają imiona podobne do dziadków (to tak dla upamiętnienia kochanej babuni czy dziadunia :D ). Jedynym kodem, jakiego używam, to ten na zatrzymanie starzenia. Wszystkie moje simy są śliczne, schludne, towarzyskie itp. Nie ma zdrad, nie spełniam ich obaw.
Pomyślicie: nudne! Trudno. To Wasze zdanie i moja gra! Bieda, nieszczęście i patologia są tuż, tuż: za oknem, w Waszym i moim mieście. Niech chociaż simy żyją w beztroskiej idylli. Huraaaaaaaaaaaaa!!! ;) ;) ;) |
Moje simy żyją bardzo szczęśliwie...Na początku była para, Kinga i Kuba. Potem urodziło się ich pierwsze dziecko, Michał, potem drugie, Mateusz, potem mieli córeczkę Anielkę. Michał mieszka razem z Lilianą Przyjemniaczek, Mateusz z moją simką Klotyldą, a Aniela mieszka z rodzicami, którzy mają już po 68 dni. Babcia maluje portrety i martwe natury, dziadziuś z kolei jest szefem kuchni. co z kolei robi Aniela? Jest bardzo zapracowaną bizneswoman. :):P)
|
ja nie mam Ts2 ale za miesiac bede mial nowego kompa i gre do mocih rak. Ja chialbym wprowadzicsie do dziwnowa i dac w ryja kosmita a potem przeprowadzic sie do wERONY lub miłowa ;p
|
UFO RuLeS
Ja mam taką mieszankę (czyli obcy pod daszkiem, i lokatorzy) ale i tak zaznaczyłem to z UFO (raz porwali, a w jednym mieście mam nawet 7 UFOlów).
|
moj sim (czyli ja:P) ozenil sie z dziewczyna w ktorej sie naprawde zakochalem ;(
( Maciej i Kinga:P) maja dzieci : nastolatek - Marcin Dziecko (juz prawie nastolatek) - Jarek Ja pracuje jako general a kinia:P jako rekin biznesu:P |
U mnie też klasycznie, tyle że dziadków nie ma jeszcze. ;) Mężczyzna codziennie do pracy, a kobieta w domu wychowuje jak narazie dzidziusia. :P
|
No więc tak: Jak gralam, ale gralam tylko pare razy, to moi simowie, których zdąrzyłam stworzyć mieli się dobrze, a przyjemniaki i cwirowie nie :devil:
|
normalne, ale wcale nie nudne
moje simy prowadza zazwyczaj normalne zycie, wiec tak zaglosowalam. co nie znaczy oczywiscie, ze nudne. po prostu staram sie zaspokajac ich potrzeby, podtrzymywac dobre kontakty w ich rodzinie itp.
|
Moj zycie simkow przypomnia poszukiwanie UFO. Nie doslownie, ale w moim domku wciaz pojawiaja sie jakies tajemnicy... :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:35. |