TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   najciekawsze i najbezsensowniejsze marzenia i obawy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=11230)

Toxic 29.11.2004 19:48

mialem ostatnio jeszcze jedną obawe taką bez sensu "pujśc do pracy" jak ma prace to musi do niej chodzić a nie że on nie chce

kylie_ 29.11.2004 19:50

to ja miałam pójsc do szkoły w obawach...u nastolatka

Shèène 29.11.2004 20:03

Masz jakiegoś nieuka!:P

kylie_ 29.11.2004 20:05

chyba 3 miał.....za to jego młodsza siostra była prymuską....

Liar 29.11.2004 20:19

No wlasnie moj maz (simowy) chcial miec 10 dzieci... musialam to sfotografowac i uwiecznic bo to jest marzenie madre, moze najlepiej od razu miec 10 dzieci w rodzinie ktora pomiesci tlyko 8 osob?! ;P Madre jest!a te platki i inne to sa bardzo potrzebne moim zdaniem, gdy ktos nie moze spelnic aspiracji swojego simsa, apojawi sie takie "zjesc platki czy indyka" to mozna nawet platynowy wskaznik dzieki temu zarobic... :D

rainne 29.11.2004 20:22

Cytat:

Napisał Redziuuu
No wlasnie moj maz (simowy) chcial miec 10 dzieci... musialam to sfotografowac i uwiecznic bo to jest marzenie madre, moze najlepiej od razu miec 10 dzieci w rodzinie ktora pomiesci tlyko 8 osob?! ;P Madre jest!a te platki i inne to sa bardzo potrzebne moim zdaniem, gdy ktos nie moze spelnic aspiracji swojego simsa, apojawi sie takie "zjesc platki czy indyka" to mozna nawet platynowy wskaznik dzieki temu zarobic... :D

ale... jak ktoś tu pisał (żebym tylko to ja nie była), to dzieci, jak dorosną, moga się wyprowadzić! no więc w czym tu problem... wyprowadza się 2-3 i już jest miejsce na spełnienie tej aspiracji. głupie jest to tylko, że żeby ją spełnić trzeba grać albo na kodzie albo pijąc iliksir życia, ponieważ simka nie wyrobi się z tyloma ciążami podczas swojego życia. no chyba, że trafią jej się pare razy bliźnięta.

vana 30.11.2004 11:41

Takim zwyczajnym pragnieniem jest "wziąć zwolnienie i zostać w domu" - chyba każdy czasem ma dni, że nie chce iść do szkoły czy pracy. Lubię też pragnienie "zakochać się" i "mieć niemowlę". Nie lubię pragnienia "zobaczyć ducha" , bo w domu nie mam samych z pragnieniem wiedzy a nie chcę żeby jakieś duchy straszyły mi simy z aspiracją np. rodzinną. Nie lubię też pragnienia "dorosnąc" , bo jakoś nie wiem, do czego tym simom się spieszy.

Adi 30.11.2004 11:52

ja lubie jak małe dziecko staje sie dziekciem, bo wtedy jest 80% mniej opiekowania sie, tylko dawać jeśc i pilnować by ktoś był w domu :{P

*dumando* 30.11.2004 13:31

Cytat:

Napisał rainne
ale... jak ktoś tu pisał (żebym tylko to ja nie była), to dzieci, jak dorosną, moga się wyprowadzić! no więc w czym tu problem... wyprowadza się 2-3 i już jest miejsce na spełnienie tej aspiracji. głupie jest to tylko, że żeby ją spełnić trzeba grać albo na kodzie albo pijąc iliksir życia, ponieważ simka nie wyrobi się z tyloma ciążami podczas swojego życia. no chyba, że trafią jej się pare razy bliźnięta.

ja sięwyrobilem z 5 dzieciakami a dalej mi się nie chciało... male była jeszcze mloda ta simka.. na pewno da się mieć 10 dzieci ;] eh ale ja bym nie wyżył.. z połową takich miałem kłopot :P

Liar 30.11.2004 13:53

Cytat:

Napisał rainne

No wiem ze sie moga wyprowadzic... :) Ale... Miec przy sobie te dzieci... Wlasnie najsmieszniej by bylo zeby wlasnie takie pragnienie "Miec 10 niemowlat"... To by juz chyba byl problem...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:04.