TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Opiekunka nie umie się opiekowac dziećmi!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12792)

kamaja 20.01.2005 13:19

moja opiekunka tak samo chce się zająć biednymi rodzicami i recztą rodziny a mały członek rodziny jest w gorszej szytyłacji niż bym go zamkneła w pokoju bez drzwi :wall: ;( ;( ;( ;( i opiekunek można zatrudnić nieskończoność więc cały czas dzwoniłam po opiekunki bo myślałam ze jak będzie ich dużo to zdołają doprowodzić dziecko do dobrego stanu i tak dużo przyjechało ze komp mi się zacinał i nie dały rady zająć się maluchem ;( póżniej przestałam grać tą rodzinką bo nie dało się tak się zacinał komp ;( :1smutny:

Lapis_Lasuli 20.01.2005 15:21

Cytat:

Napisał kamaja
moja opiekunka tak samo chce się zająć biednymi rodzicami i recztą rodziny a mały członek rodziny jest w gorszej szytyłacji niż bym go zamkneła w pokoju bez drzwi :wall: ;( ;( ;( ;( i opiekunek można zatrudnić nieskończoność więc cały czas dzwoniłam po opiekunki bo myślałam ze jak będzie ich dużo to zdołają doprowodzić dziecko do dobrego stanu i tak dużo przyjechało ze komp mi się zacinał i nie dały rady zająć się maluchem ;( póżniej przestałam grać tą rodzinką bo nie dało się tak się zacinał komp ;( :1smutny:

Można mieć kilka opiekunek?? Nie wiedziałam :) A może ogrodników może być parunastu? Przynajmniej raz zrobiliby swoją robątę dobrze LUB do konca... :O

Blondi1989 21.01.2005 08:46

Cytat:

Napisał Neroska
Blondi no i mój mały sim sie rozchorował co mam zrobić? ;(

Nie wiem nie mialam takiego przypadku a spróbuj mu kodem poprawić humor ja tak robie zawsze

Madziuch 21.01.2005 08:48

hmm..

U mnie w miarę normalnie. Chcociaż gdy dziecko chce spać, to ona je wyjmuje z kojca i kładzie na ziemi. Czyli u mnie jest w kratkę : czasem dobrze, czasem źle

Artil 21.01.2005 09:38

U mnie szkoda gadać przychodzi robi sobie żarcie i siada taki wrzód na d.... przed telewizorem.

Ps. przepraszam za wyrażenie

Blondi1989 21.01.2005 09:54

u mnie to juz wszystko kodami jest-pieniądze,dobru humor na full, jak mi sim choruje to kodem go biore i jest zdrowy.Ale wracając do opiekunki to co ja mam zrobić żeby ona przestała stać w miejscu i wzieła się za dziecko?

Neroska 21.01.2005 10:37

Spróbowałam dać następną opiekunke i teraz jest cacy:D :) mały sim dostaje jeść ,ululany itp

Artil 21.01.2005 10:44

Cytat:

Napisał Blondi1989
u mnie to juz wszystko kodami jest-pieniądze,dobru humor na full, jak mi sim choruje to kodem go biore i jest zdrowy.Ale wracając do opiekunki to co ja mam zrobić żeby ona przestała stać w miejscu i wzieła się za dziecko?

To chyba wiedzą tylko rzymscy bogowie to jest część gry która jest chyba najbardziej nie udana u mnie to przynajmniej siedzi przed telewizorem ;P

Blondi1989 współczuję

Blondi1989 21.01.2005 13:33

to miały być kondolencje heh ;) ? nie no żartuje ale spróbuje zroić coś z tą opiekunką B)

berata 21.01.2005 20:30

Cytat:

Napisał Blondi1989
to miały być kondolencje heh ;) ? nie no żartuje ale spróbuje zroić coś z tą opiekunką B)

A może ją zwolnij i zadzwoń jeszcze raz po opiekunkę. Powinni Ci przysłać inną. Może ona będzie się lepiej sprawować? :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:26.