![]() |
|
Głooopio by było gdyby był kod na gwiazdki... Wogle warto sie pomęczyć albo jak mi siem juz nie chce tego robić to używam lustra :P Ale gdyby był taki kod to ludzie siem by nie męczyli a tak jak się ściąga z neta coos to trzeba siem troche pomęczyć szukaniem i wypakowaniem tego.... :D
|
Moim zdanie powinien byc(chociaż w to nie grm bo ma 2)!11Byłoby lepiej ,bo trudno jest zrobi 5 gwiazdek!!:D
|
Cienias z ciebie...żeby kod na gwiazdki?!Ależ.. Ja mam Aktora 5 gwiazdkowy bez kodów grałem.Największa frajda w tym dodatku to właśnie zdobywanie gwiazek..
|
hm.... wiecie jak sie SAMEMU zdobedzie te 5 gwiazdek to ma sie ta satysfakcje :P ja gwiazda zostalam w 3 dni :D gralam po pol dnia w simsy ale sie oplacalo :P jak juz zostalam gwiazda to ta gwiazda zaczelam bawic sie w abrakakadabrowo :D itd.... wiem-wzruszajaca ta moja wypowiedz ;( :P
|
Moim zdaniem wtedy gra byla by bezsensowna! ale osobiscie To nie gram w gwiazde tylko w 2!!! :)
|
fajnie by bylo jak by byl kod na gwiazdki... troche popsulo by to zabawe ale z takim kodem moglabym byc slawna bez wysilku :P
|
OczywiŚcie Że Nie!!! Nie Powinien ByĆ Kod Na Gwiazdki
To By PopsuŁo CaŁĄ ZabawĘ!!! :o :o :o |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:40. |
|