![]() |
U mnie moją młodą simke mama przyłapała na wymykaniu się z domu i dostala niezły ochrantus:D Poza tym matka chodziła ja nią krok w krok każąc jej iść do łóżka i dała sobie spokój dopiero jak córcia już słodko spała :wacko: cwaniaki te simsy :shifty:
|
raz została przyłapana jak chciała wyjść, a drugi raz złapana przez policję :P
|
tobołek ;)
Cytat:
|
Moja simka też zostaa przyłapana :/ Przez dona Lotario (jej ojca) krzyczał na nią strasznie a ona go ignorowała. Kazał jej iść do pokoju :/
|
U mnie zostali przyłapani tylko przez policje, ale przez rodziców? Nigdy. Stawiam całą rodzinę przed domem kiedy nastolatka wraca z nocnej przechadzki, a ona sobie najzwyczajniej w świecie wchodzi do domu.
|
Mnie raz rodzic przyłapał i raz ;przywieźli andźelikę (przyjemniaczek) w radiowozie. Po za tym chyba nic... xP
|
U mnie Balbina Biedak dwa razy przyłapała syna na wymknięcie się z domu, chyba z trzy razy był złapany przez policję....
|
Oj u mnie niedawno Simka została przyłapana przez policję jak zwiała ze swoim chłopakiem ;) Jaka smutna była hiehie, ale tatusiek jej nic nie zrobił pomimo, że policjant mu heh co nieco wytłumaczył, że tak powiem xP
|
U mnie kiedyś simka o szóstej rano leżała przy chodniku (po wymknięciu się z domu) i trochę poobijana była...
|
Da sie
NOOO czasami się dają przyłapać ale wtedy przyjeżdza policja i odaie tego sima nie wiem co trzeba zrobic zeby zostac przyłapanym ale napewno sieda
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:57. |