![]() |
u mnie Gocha nie przyszłaaa..... :(
a Kuba to tylko tańczy w klatce i gapi sie w TV B) |
No to siem zdecyduj :P
|
Niech se przyłaż± kiedy chc± zawsze można drzwi zamórować, a z reszt± jak jest złodziej to najlepiej mieć alarmy to zawsze policja złapie złodzieja.
|
No wła¶nie! A najlepiej zamontowac alarm PRZED domem to wtedy policja zlapie zlodzieja aznim on cos ukradnie :) ja tak robie!
|
Aaaaa to o tych gosciow chodzi :) do mnie przychodzili zawsze jak robilam impreze u simow :) Nie wiem o co w nich chodzi zachowuja sie jak zwykli goscie ;)
A raz jak chcialam wyprosic tego faceta z niebieskimi wlosami to on mi na to cos "spoko czlowieku nie denerwuj sie tak juz wychodze" niezle :lol: |
Upierdliwa troche ta policjantka jest... <_<
|
Zawsze jak policjantka podchodzi pod dom to j± sprzedaje B) Zawsze ma pretensje że za bardzo chałasuje <_< i s±siedzi nie mog± spać.Jak s±siedzi nie mog± spać kiedy wszyscy s±siedzi s± u mnie <_<
|
U mnie to samo, przychodz± kiedy nie trzeba.Nie mam nawet gło¶nej impezy to i tak przyjdzie. B)
|
U mnie tak samo :blink: ale tez jak sie za czesto uzywa tego zestawu hemicznego <_< to tez przylazi musisz placi picet dolcuw <_< :angry: bo ,,zanieczyszczasz powitrze ;) ``
dokitu no nnnniee |
u mnie dokladnie tak samo. <_< głupia jest ta policjantka i juz! :angry: Nic na to nie poradzimy...:(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:56. |