TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2- Na Studiach (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15026)

Mateon 09.03.2005 06:02

Studia...

Studia trwają cztery lata a ile dni jeden rok??

Nulka 09.03.2005 10:19

Cytat:

Napisał sk8erboy
Widzę, że wszyscy nie możecie się doczekać premiery?! Ja się doczekałem. U mnie już na półkach są gry o nazwie : TS2 Na Studiach, oryginały za 69,60 ale niestety ja nie kupię ... bo nie mam kasy :/ Super?! Cieszcie się, że wy będziecie mogli 11 marca ;(

Nie martw się nie jesteś jedyny.... Mi barkowało tylko 30 zł, ale dzisiaj mama ode mnie pozyczyła i teraz mogę tylko czekać aż mój tata przyjedzie i da mi jakieś pieniądze... Niestety wszyscy wy będziecie się cieszyć, a ja będę żyła tylko na zwykłych simsach...

Moriquendë 09.03.2005 11:24

:)

Jak to sk8boy?? Przecież university wychodzi dopiero pojutrze! Ja sobie zamówiłem w wirtusie. Już nie moge sie doczekać jak sobie zagram :P Myślicie że będzie można mieć mieszkanie w bloku? Ale myślę też jak się dorośnie, w normalnej okolicy...

koralinka 09.03.2005 11:24

Cytat:

Napisał anulana
Nie martw się nie jesteś jedyny.... Mi barkowało tylko 30 zł, ale dzisiaj mama ode mnie pozyczyła i teraz mogę tylko czekać aż mój tata przyjedzie i da mi jakieś pieniądze... Niestety wszyscy wy będziecie się cieszyć, a ja będę żyła tylko na zwykłych simsach...

łatwo ci mówic od ciebie tylko pożyczyła a u mnie zależy czy dostane właśne od mamy jak sie nie zgodzi to klops a jak sie zgodzi to no ale tata też ma coś dogadania ale on raczej postępuje tak jak chce mama czyli jak mama sie nie zgodzi to on też a jak sie zgodzi to on tak ty to chociaż je dostaniesz jak tata porzyjedzie

Fool 09.03.2005 11:51

Cytat:

Napisał Mateon
Studia trwają cztery lata a ile dni jeden rok??

hmm nie dni a godzin. jeden rok studiow trwa 72 godziny (o ile sie nie myle) po zakonczeniu 4 lat zostaje jakby dodatkowy rok na opuszczenie campusu. wtedy nie trzeba sie uczyc ani chodzic na wyklady :)

Thorin 09.03.2005 12:10

Sie nie mratwcie. thesims.pl zrobi jakiś konkurs, a nóż wygra ktoś z was :D

Calintz 09.03.2005 12:32

Ja naszczęście nie instalowałem tego patcha więc dodatek będzie mi działał :D . Mam do was pytanie kiedy właściwie wychodzi ten dodatek?? 11 marca czyli za 2 dni czy za 5 dni???

Żuber 09.03.2005 12:46

11 MARCA! Licząc jeszcze dziś za 3 dni...

Still 09.03.2005 13:08

A JA MAM KASE MAM AUTO MAM NOGI ( ABY ISC DO SKLEPU ) ALE NIE MA W MOICH DEBILSKICH SKLEPACH THE SIMS 2:NA STUDIACH , Kulce gdzie wy mieszkacie to morze pojade 200 km po simsy :P :D

Xero 09.03.2005 13:15

Na pewno premiera 11 marca?? Macie jakieś wiarygodne dowody? bo ja dostane gre na urodziny i musze wiedziec dokładnie kiedy wyjdzie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:48.