![]() |
Super!!! Jak będzie 10 to odrazu jadę do Empiku w Radomiu [chociarz tam może jeszcze nie być (Gwiazda była tam 1 miesiąc po premierze)]a jak nie będzie to jadę do Warszawy! (chociarz to daleko) Tak "przy okazji" kupić nowe Simy. B) :rolleyes:
|
Ja ci radzę je kupić gdyż są fajne.Mnie się jeszcze nie znudziły.
|
Ja Abrakadabrę odpalam tylko dlatego ,że kontynuuję fotostory ... a grałem w nią góra 4 dni ... znudziła mi się wyjątkowo szybko jak na dodatek .... |
Ja tam ją lubię,ale przyznaje że powinno być więcej zaklęć!!
|
Abrakadabra jest fajnym dodatkiem, ale mogłaby być bardziej dopracowana czyli ---> więcej przedmiotów, czarów, niespodzianek itp. Gra to nic specjalnego, ale ogólnie jest fajna ;)
|
LUDZISKA PO CO ODNAWIALIŚCIE TEN TEMAT PRZECIEŻ WTEDY GDY BYŁ PISANY JESZCZE NIE BYŁO ABRY W POLSCE A TERAZ JUŻ JEST OD DAWNA!!!
gHOST PO CO RADZISZ HARREMU KUPIĆ ABRE JAK ON JĄ NA PEWNO JUŻ KUPIŁ ALBO I NIE!!! LUDZIE DOBIJACIE MNIE!!! |
to ty nas dobijasz! Gościu, nie denerwuj się!!! UWażam, że Abrakadabra jest OK, ale szybko się nuuudzi...
|
Rzeczywiście Abra bardzo szybko sie nudzi ale moze nie wszystkim , zreszta tak jak pozostałe dodatki.Moze bylaby ciekawsze gdyby bylo wiecej czrow i jakies bardziej skomplikowane zadania, ale ogólnie mowiac to nie zachwycila mnie ale moze byc.Niewątpliwie jest najlepszym dodatkiem ze wszystkich które wyszly ale nie jest wspaniala..Takie jest moje zdanie..
|
Ja jeszcze nie mam abry i tak się zastanawiam który dodatek jest lepszy czy abra czy superstar doradzicie/??
|
To zależy od gustu :P mi bardziej sie spodobała Gwiazda ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:50. |