![]() |
hmm... jush to gdize spisalam ale moge powtorzyc, ze wszystkie dodatki mi sie podobaly, ale:
w swiatowe gralam az do wyjscia balangi i mi sie nie znduzilo w balange - okolo 2 miesiecy w randke - 2 miesiace w wakacje - 1 miesiac w zwierzaki - 1,5 miesiaca w gwiazde - 3 tygodnie w abrakadabre - chyba ze 2 3 tygodnie. szybko mi sie znudzila - wszystkie czary i krysztaly jush mam. podsumowujac, tendencja spadkowa :/ |
andonezja gratulacje. Ja to nawet miesiąca nie wytrwałam. Jakieś dwa tygodnie i koniec. A w abre grałam jeden tydzień.
|
Cytat:
- Swiatówke - krótko miałam no to może 2 tygodnie... - Balanga - 3 tygodnie - Randka - 3 miesiące :D - Wakacje - miesiąc - Zwierzaki - 4 miesiące :D - Gwiazda - nie mam.... - abra - też miałam krótko... 2 tygodnie... |
Mi sie najbardziej podoba Gwizda, jest to spełnienie marzeń, których nie można speżnic, ale moze kto wie:) kiedyś w przyszłości:). Abrakadabra też jest super.
|
Ja zagłosowałam na zwierzik :D Uwielbiam zwierzątka :P
|
Mnie się podobają wszystkie!!! Ale The Sims 2 mic nie przebije!!!!!!!!!!! Nie moge sie już doczekać :) :) :) :) :) :) :) :)
|
Ja zagłosowałam na zwierzaki - abra szybko mi sie znudzła :angry::angry::angry:
|
Ja najbardziej lubię Gwiazdę i Abrę obie są na 1 miejscu! :D
|
Mi sie podobają wszystkie ,ale tżeba zagłosowac przecierz na jedno!!!!!!(sorx za błędziory)
|
chyba the sims randka......
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:47. |