![]() |
Mam pytanie. Czy rozszerzyły się jakieś możliwości w relacjach pomiędzy simami?
|
Tak, możesz rzucać urok(oczywiście jeśli przedtem odkryłaś jakieś zaklęcia), gdy zdobędziesz umiejętności, to również możesz je próbować na innych simach.
Ja mam narazie jedną umiejętność - elektryczna dłoń |
A co to jest?
|
zdaje mi się, że jak dajesz komuś cześć to go pradek kopiesz, gdzieś to czytałam..bo osobiście mi się jeszcze nie udało...
|
czy musze miec swiatowe zycie zebym mogl robic gnomy czy wystarcza zwykle simsy i abrakadabra ??
|
Musza byc Swiatowe Zycie!!Na szczescie ja je mam :D
|
Mnie się wydaje, żę twóry nie przemyśleli wszytkiego jeśli chodzi o te zaklęvia. No bo jak klient ma być zadowolony skoro coś mu nie wychodzi????!!! No bo jak ktoś kupił abrakadebre i nie ma wszystkich dodatków to nie zdobędzie wszystkich zaklęć czy czegoś tam<_<
|
No ale to jest taka jakby nagroda dla tych, którzy wydali tyle kasy, zeby kupić inne dodatki. Poza tym jest tylko jeden, czy dwa takie czary, więc nie jest źle ;)
|
Acha, myślałam, że to więcej jest takich czarów (jeszcze nie mam abrakadabry :()
|
łeeeeeeeee jak tylko 2 czarow nie bede mial to spox. a czy jest jakis stol do robienia gargulcow ?? bo cos takiego na niektorych screenach widzialem.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:38. |