TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Siedziby Tajnych Stowarzyszeń... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=17672)

lay 05.11.2005 19:04

Cytat:

Napisał MartiX
Tak, ale później nie będzie można nigdzie zadzwonić, bo ludzie będą non stop sie dobijać :con: . Jest na przyjaciół jakiś inny sposób, tak żeby zdobywać ich pojedynczo? Oczywiście oprócz tego tradycyjnego sposobu :)

Sory, że w złym temacie, ale nie chce zakładać nowego i zaśmiecać forum.

Wpisz ten kod... Kliknij wraz z shiftem na sima... Wybierz opcję "spawn",a następnie "Tobstone of L and D" (nagrobek życia i śmierci) i "Make Me Friendly to Everyone Here" (zaprzyjaźnij się ze wszystkimi tutaj, czyli na parceli)... Wszystko jest w temacie o tym kodzie.. Jest jeszcze jeden sposób... Ale musisz kierować tymi simami, których chcesz zaprzyjaźnić... Też opisałam to w tamtym temacie...

|:Alex:| 11.11.2005 07:46

oto chodiz że jak postawisz budynek to on odrazu znika ! no jak tam się dostać też mi pytanie trzrba zdobyć 3 przyjaciół a o połnocy przyjedzie po ciebie czarna liumzyna a z niej wysiądzie chłopak lub dziewczyna i zakuję cię w kajdanki ! Dziwe no nie :con: a poźniej pojawisz się w bractwie ! KONIEC

minowa 11.11.2005 18:07

ej no ludzie czekam na te fotki :con: ja tak gram jak uzalezniona w simsy i nie spotkałam jeszcze żadnego w garniturach :con: no dobra tam szczegół w końcu i tak mi się uda ;P ale jak przywrócić te stowarzyszenia do koszu tych parcel :( to musi być jakieś pyrnięte skoro dajesz jedno i ci reszta znika :wacko: to wszystko jest nielogiczne :(

kozak12 26.11.2005 08:09

Ja już jakiś czas gram w Sims2 Na Studiach i juz wielu kolesi w garniakach spotkałem. Zawsze bałem się do nich zbliżyć ale teraz wiem, że to nic strasznego. Mój Sim ma pragnienie dołączenia się do Bractwa, i już wiem jak je spełnić, dzieki.

PS. Co najlepiej jest studiować? Chodzi mi o kierunek studiów Sima.

arek_91 26.11.2005 12:03

Jak już chcecie wejść do Tajnego Stowarzyszenia kodem to mam lepszy sposób. Wpisujemy kod boolprop testingcheatsenabled true z Shiftem klikamy na naszego Sima studenta i z menu wybieramy add to secret socierty (czy jakoś tam). Dzwonimy po taksówkę i co widzimy? Trzecią opcję: Jedź do Tajnego Stowarzyszenia. Podjeżdza limuzyna i proszę jesteśmy w tajnym towarzystwie.

PS: Trick nie nawiązuje przyjaźni z aktualnymi członkami.

lay 27.11.2005 13:15

Cytat:

Napisał kozak12
PS. Co najlepiej jest studiować? Chodzi mi o kierunek studiów Sima.

Sprawdź może, jaki jest cel życiowy Twojego sima.. I wybierz kierunek, dzięki któremu będzie miał lepszy start w danym zawodzie. Jeśli nie chce sim mieć jakiegoś określonego zawodu.. To wybierz którykolwiek kierunek...

kozak12 27.11.2005 13:40

A gdzie można sprawdzić cel życiowy? Przytrzymując kursor myszki na ocenie aspiracji(np. Pragnienie popularności)?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:07.