![]() |
|
te ,,inne" zaklecia pewnie nie istnieja tylko w instrukcji tak pisze !
|
Cytat:
|
a moze jednak sa jakies ,,inne" zaklecia :) ale jak je zdobyc ??? ;)
|
Oto jest pytanie!!! Jak zdobyć zaklęcia??
|
No właśnie jak?? Oprócz tych kryształów rosnących w ogrodzie to chyba więcej nie ma... :mellow: Przynajmniej u mnie... Jak ja mieszałam różne składniki to tylko przepadały te składniki i nic nie wychodziło :( Może twórcom chodziło o te krzyształy? A może tylko tak napisali, żeby zachęcić? Ja np. na opakowaniu mam napisane: "Warzenie magicznych eliksirów, przyłowywanie duchów i magiczne dekoracje" Z eliksirami i dekoracjami się zgadzam, ale z tymi duchami!? Moja Simka mieszka od 30 dni na Uroczysku i nie może wywoływać duchów <_< To chyba trochę dziwne...
|
ja szukałam, mieszałam i tylko czas i forę straciłam a żadnego zaklęcia nie znalazłam. <_<. A jak wogóle ma się wywoływać te duchy??? :blink:
P.S. Fajnie wam możecie sobie siedzieć przy kompie a ja mam karę i przez tydzień nie mogę grać. :( Ale teraz nikogo nie ma w domu i sobie mogę choć na trochę usiąść i pograć :P (szkoda tylko, że tak krótko) |
Cytat:
|
Odnawiam ten temat, ponieważ wiele osób pyta się gdzie to zdobyć, a gdzie tamto,no to tu możecie to pisać
|
wy to ludzie sprawe komplikuejceie!! najlepiej sciagnac sobie tego grzybka!! dotkniesz i amsz wszystkie skladniki, chociaz szczerze powiem ze ja wole sama się o nie starac :P
|
Cytat:
Pozdrawiam ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:33. |
|