![]() |
Powtórze jeszcze raz !!! WynagródĽmy im ich ciężk± pracę w ogrodzie :) Nawet tym alkoholizowanym nektarem :)
|
Hehehe zrobilem tego goscia z drewna
Robi przy ogrodzie doslownie chodzi tam co kilka sekud Najlepsze to jest z tym upijaniem sie heheh to jest swietn jakk on sie buja hehehehehe swietny gosc Jaka rzecz mozna jeszcze ozywic ?? |
Gra w szachy kiedy ożywisz szachownicę pali się serio i lodówkę otwiera się i zamyka.
|
Mi też wariowaly, a za pierwszym razem jak je chcialam ożywić to mi pozar wzniecily...... a ile szkód nasporzyly... przez nie sim mi sie spalil... N, ale coz tak jak pisala justyna maja 3 cechy charakteru, wsrod ktorych jedna wyrazniej dominuje nad druga...
|
¦ci±gnełam sobie krasnala wybrałam polecenie(nie pamiętam jakie bo było po ang.)i pojawiło mi sie ich 20 i tak za każdym razem!! :)
|
mi też się tak zdarzyło krasnale zaatakowały mojego sima to był horror... :unsure:
|
Tak, tak, te krasnale s± dziwne, ożywiam krasnala i podlewa kwiatki, jak skończy upija się, a jak użyję się zaklęcia doskonały ogród to niszczy wszystko dookoła i atakuje mojego sima. Dlatego nie używam już tego zaklęcia i ztawiam baardzo dużo kwiatków do podlewania żeby ten gnom nie miał czasy na upijanie się. :D
|
"Tak, tak, te krasnale sa dziwne, ożywiam krasnala i podlewa kwiatki..." ¶mieszne Naja
|
Się powtażam, ale co tam.
Tak, tak, krasnale s± dziwne, ale najgożej jest jak zaklecie ożywienia nie wyjdzie to ten drewniany gnom się poprostu zapala i kiedy¶ przez to spaliło mi się kilka bardzo dobrych krzeseł w ogrodzie i dużo kwiatków!!! PS: Trin tamto miało byc bardziej dziwne niż ¶mieszne. :o |
Ja sobie niedawno ożywiłam pierwsze krasnale i troche podlały ogród,trochę opiły się i trochę się pobiły między sob±.A,i kto¶ wie,co robi ten ożywiony flaming ogrodowy?Ten flaming Go-Go???
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22. |