TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki i Składniki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1880)

Pinia 03.10.2004 11:43

Ja tam czerwońca miałam tylko 3 razy, fioletowego raz, a żółciaka czyba ze 40 razy, bo przeważnie dbałam o jajko. :smart:

§Saphira§ 22.02.2005 11:37

Pytanie o muchomory

Cytat:

Napisał aniakarpik
Musisz usi±¶ć na krzesełku w kształcie grzybka. A smoki mog± odrzywiać się ¶mieciami :P

Nie kapuję z tymi grzybkami. Czy chodzi o to krzesło pieczarkowo muchomorkowe :?: Kupowałam takie krzesełka i kupowałam, siedziałam, ogl±dałam cał± działkę piksel po pikselu, ale nic nie wyrosło. Czy trzeba na nie czekać? :hmmm: :?: [FONT=Comic Sans MS]

bodzia 22.02.2005 12:15

gdybys przejrzala strony a chociazby tematy to nie zadawalabyc takich bzdurnych pytan ktore pojawia sie co 3 temat :/
tak chodzi o to krzeslo pieczarke czy jak mu tam, wystarczy ze na nim usiadzesz i po chwili powinny sie grzyby pojawic a jak ci sie nie pokazaly to sprobuj jeszcze raz i tak w kolko

♪Suzka♪ 22.02.2005 16:21

Aaale to sie przydaaaje!

Cytat:

Napisał Saphira
Nie kapuję z tymi grzybkami. Czy chodzi o to krzesło pieczarkowo muchomorkowe :?: Kupowałam takie krzesełka i kupowałam, siedziałam, ogl±dałam cał± działkę piksel po pikselu, ale nic nie wyrosło. Czy trzeba na nie czekać? :hmmm: :?: [FONT=Comic Sans MS]

musisz to robić baaaaaaardzo długoo!!!! No tak, trzeba czeeeekać aż do znudzenia...ja tam se wolę już kupić muchomorki u Todda ;) Nawet ie drogie. Ale dla dzieci, to z tymi krzesełkami się przydaje.

§Saphira§ 24.02.2005 10:16

Acha

Acha, dzięki, rozumiem. Wiecie, to był jeden z pierwszych moich postów i... . Teraz przejrzałam już więcej tematów i w którym¶ to wyczytałam.

♪Suzka♪ 24.02.2005 16:35

Nie ma za co

Cytat:

Napisał Saphira
Acha, dzięki, rozumiem. Wiecie, to był jeden z pierwszych moich postów i... . Teraz przejrzałam już więcej tematów i w którym¶ to wyczytałam.

Nie ma za co, Saphira. Każdy "nowy" na forum pisze wiele pytań, nie może się odnaleĽć w funkcjach - to mija!Pozdro dla Ciebie! :)
PS:A od czego zależy kolor smoka? Pliiis, odpowiedzcie!

§Saphira§ 24.02.2005 19:49

??????

Tak naprawdę to nie wiadomo. Niektórzy mówi± że od opieki, inni, że losowo. Jedno jest pewne-nie od koloru jaja, bo one s± zawsze takie same (czyli zielone w żółte i białe kropki). :)

♪Suzka♪ 26.02.2005 16:09

Fenks

Cytat:

Napisał Saphira
Tak naprawdę to nie wiadomo. Niektórzy mówi± że od opieki, inni, że losowo. Jedno jest pewne-nie od koloru jaja, bo one s± zawsze takie same (czyli zielone w żółte i białe kropki). :)

Acha, dzięki!!!!!!

Figo 17 07.04.2005 17:39

Miałem niebieskiego smoka i mogłem nim sterować.

Mogłem też latać do Abrakadabrowa ;P

♪Suzka♪ 07.04.2005 17:55

Cytat:

Napisał Figo 17
Mogłem też latać do Abrakadabrowa ;P

Jak to...to jest MOŻLIWE!?Nie kłam :\

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:47.