![]() |
Ja tam czerwońca miałam tylko 3 razy, fioletowego raz, a żółciaka czyba ze 40 razy, bo przeważnie dbałam o jajko. :smart:
|
Pytanie o muchomory
Cytat:
Nie kapuję z tymi grzybkami. Czy chodzi o to krzesło pieczarkowo muchomorkowe :?: Kupowałam takie krzesełka i kupowałam, siedziałam, ogl±dałam cał± działkę piksel po pikselu, ale nic nie wyrosło. Czy trzeba na nie czekać? :hmmm: :?: [FONT=Comic Sans MS] |
gdybys przejrzala strony a chociazby tematy to nie zadawalabyc takich bzdurnych pytan ktore pojawia sie co 3 temat :/
tak chodzi o to krzeslo pieczarke czy jak mu tam, wystarczy ze na nim usiadzesz i po chwili powinny sie grzyby pojawic a jak ci sie nie pokazaly to sprobuj jeszcze raz i tak w kolko |
Aaale to sie przydaaaje!
Cytat:
|
Acha
Acha, dzięki, rozumiem. Wiecie, to był jeden z pierwszych moich postów i... . Teraz przejrzałam już więcej tematów i w którym¶ to wyczytałam.
|
Nie ma za co
Cytat:
PS:A od czego zależy kolor smoka? Pliiis, odpowiedzcie! |
??????
Tak naprawdę to nie wiadomo. Niektórzy mówi± że od opieki, inni, że losowo. Jedno jest pewne-nie od koloru jaja, bo one s± zawsze takie same (czyli zielone w żółte i białe kropki). :)
|
Fenks
Cytat:
|
Miałem niebieskiego smoka i mogłem nim sterować.
Mogłem też latać do Abrakadabrowa ;P
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:47. |