![]() |
Ale w polsce nie wyszła jeszcze abrakadabra...
|
wyszła abrakadabra...Niestety ja jej nie mam..buuuu
|
Abrakadabra wyszła dawno temu!!!!!
|
Trzeba sie dużo starać noi ciągle jeździć do showbiznesowej dzielnicy.
|
na znajomości z gwiazdami mam taki sposób:
poznaje , zapraszam do domu i cały czas prosze o autograf aż będe przyjacielem tej gwiazdy :D |
Ehh... no tak poprostu mieszkam takiej dziurze białysmtoku i dlatego nie ma tu jeszcze do kupienia abrakadabry... dopiero od miesiąca czy ponad jest gwiazda...to na abre sobie jeszcze poczekam...na dodatek jest tylko jeden sklep chyba gdzie mozna nabyc The Sims :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps. Co jak co, ale swojego miasta nie pozwole obrażać <_< :P :D ;) |
tak to masz szczęście kaczusiu. ja mieszkam w takiej dziurze, że nie ma tu u nas rzadnego sklepu, w którym można kupić simsy.
a co do gwiazd to mi jakoś nie wychodzi nawiązywanie z nimi znajomości. i ja jak jestem już gwiazdą to ciężko mi znależć przyjaciół. jedyne dostępne opcje rozmów to coś typu daj/poproś o autograf, daj/poproś o buziaka itp. i po paru zadanych tego typu pytaniach rozmówca zaczyna być jakby zażenowany i nie ma ochoty na rozmowę... :huh: :huh: |
Naprawde?! W Bialystoku byla Abrakadabra? Ja nie znam innego sklepu w B-stoku z grami niz Empik. Prosze podpowiedz mi gdzie mozna kupic Abrakadabre.
I mam jeszcze jedno pytanie...nie ma jakiegos sposobu na nabywanie przyjaciół? Mam 3,5 gwiazdki. Jezeli chodzi o "Simsy" to nie jestem specjalistą. Kilka dni temu po raz pierwszy pobrałem dwóch simów z dodatkiem Randka. ;P Ale to już inna historia. Dla mnie najlatwiej zaprzyjazniac sie z kobietami jezeli mam sima mezczyzne i odwrotnie, bo zapraszam do centrum i na wakacje we dwoje. A jezeli nie moge trafic na kobiety gwiazdy to co mam robic? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:11. |