![]() |
Cytat:
:P Nie wiem czy w ogóle s± jakie¶ nowe.Ja nawet zrobiłam sobie tabelkę do ładowarki, wiecznego, do kociołka i do pieca.Zapisywałam tam składniki tak żeby był każdy z każdym i wpisywałam wynik. No i po wyczerpaniu wszystkich kombinacji nic nie odkryłam. |
A uzywała¶.....
A używała¶ jaki¶ żadkich składników typu złote jabłko itp. ????
|
Złotego jabłka nie da się nigdzie włożyć, czerwonego banana zagłady i ciężkiej cegły też, jak zauważył/a Lid. Nawet jak masz po trzy sztuki tego, to i tak nie da się niczego z tym zrobić, próbowałam. Z tym atakiem wymiocin to tak się zastanawiam... czy ten czar widziałe¶ u tego samego kolegi, który miał smoka z netu? Bo jak tak, to na kilometr mi to ¶mierdzi jak±¶ podpuch±. Nie uwierzę, dopóki nie podasz przepisu, albo po prostu kolega ci jaki¶ kit wciska, może ten sim po prostu zwracał po ponczu... A umarł... sama nie wiem dlaczego...
|
Tu możesz miec w sumie racje że to jest z netu ale on mówił że na to jest przepis...
Ps.Powie mi ktos jak zdobyc to złote jabłko ????? |
Hmm...o ile mi dobrze wiadomo podchodzisz do Wampirzycy Wiki (najuczicwsza) i ona ci daje zadanie - podaj ten przedmiot komu¶tam. A ty wtedy uciekasz z abrakadabrowa i cmasz :)
|
Kiedy ja jeszcze miałam Abrakadabrę (daawno, daawno temu) miałam problem ze zdocyciem konfettki clowna i nadal nie wiem jak to zdobyć!!! Na szczę¶cie już nie gram w Abrakadabrę :P
|
Łatwo...........
Łatwo zdobyć konfetti klauna wystarczy robić specjalne zadania dla kupców :D
|
Cytat:
|
Możliwe ja dostałem je jak zrobiłem zadanie dla Wampirzycy Wiki i ona mi dała...........alke to nie było w cyrku ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:36. |