![]() |
jaki ochroniaz?? :blink: :blink:
|
Nie ma żadnego ochroniarza i w tym tkwi błąd... dobrze by było aby był.Chronił by nas przed "wielbicielem", kiedy jesteśmy Gwazdą :D
|
U mnie robi wiekszosc swoich sztuczek, zostawia mi czarne roze (to chyba jakis gej :D), grzebie w smietniku i robi caly czas foty. Nie wyjada mi resztek mojeo obiadu, bo nie ma i nie bedzie mial okazji bo zawsze po sobie zmywam :P. A raz probowal mi ukrasc mojego srebrnego TWONGA (nagroda muzyczna), ale sie chlopak przeliczyl, bo moja gablota z nagrodami jest w specjalnie malym pokoiku gdzie jest wlasciwie tylko ta gablota i nie mogl sie przedostac przez drZwi z gwiazdka :P.
A zdarza mi sie ostatnio czesto ze przyjezdza ten smieszny, bialy autobus pomaranczowe paski, wychodza z niego pare osob o nazwisku "Każdy" pstrykaja fotki mojej chacie wsiadaja z powrotem i odjezdzaja :P No i moj Sim i Weronika Ktos kochaja sie na rozowe serduszko :P hehe |
mozna zrobic cos z tym bialo pomaranczowym autobuseb?
strasznie spowalnia mi gre! :angry: a ten chory wielbiciel to wogle jest wku........ mozna go jakos wywalic na stale?! |
Cytat:
|
Move_objects on dziala na krotka mete, po jakims (krotkim) czasie wraca :( moze warto sprobowac go zaglodzic?
Njanowsze wiesci-weronika Ktos zakochala sie w moim Simie na czerwone serducho :P. No i zdobylem zlota nagrode aktorska za perfekcyjne zagranie (za pierwszym razem :P) sceny smierci :P. Mam juz 5 gwiazdek, moze ktos powiedziec kiedy dostane nagrode Simmy albo Nagrode Publicznosci? |
Ja zawsze dostaję tylko SIMMY. Mósisz całować fanki, dawać autografy fanom, przytulać Marlin Monroe...
|
A jak moja simka awansowała na kolejną gwiazdke to przyszli następnego dnia do niej simowie z całej okolicy i się w prosili!!!Dali jej kwiaty, ciastka, bombonierki i prosili o autografy.A wyniesli się dopiero pónym wieczorem kiedy simka poszła spać!A jeszcze kiedyś indziej wyskoczył mojej simce komunikat że przez te wyjazdy do showbiznesu pogorszyły się jej relacje z przyjaciółmi i że chodzą o niej paskudne plotki ale i tak zp rzyjacielami były takie stosunki jak przedtem.
A te austobusy z fanami to przyjezdają ranem (zaWSZE) a czasami ranem i popołudniu i to jest wnerwiające jak cykają mojej fotki i jeszcze ten fan!! :huh: A inna simka wogóle nie była sławna i zrobiła to zaklęcie z różami i ma 4,5 gwiazdki (ale drugi raz go nie róbcie bo wam fani się pojawią :P ).I przyjechała do niej limuzyna czarna, pod jej dom i wysiadła z niej Marlin Monre i wręczył ajej nagrodę simmy, a ta simka nawet nic nie robiła, oprócz tego zaklęcia :lol: |
To może dlatego ja mam tylko SIMMY? Ja nigdy nie doszłam "naturalnie" do 5 gwiazdek.
|
u mnie to ciągle się zjawia taki facet z wąsem - jak jest u was? macie tylko jednego czy jest ich więcej?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:23. |