TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Tomb Raider (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=21156)

~Perlié~ 20.05.2006 18:11

Cytat:

Napisał Aithieel
Tja TR: Legend jest suuper *_*. Przeszedłem już, uwielbiam tą grę. teraz próbóję odblokować wszystko aby odblokować bikini dla Lary :D. Co do BloodRayne też lubię ale wolę klimaty TR ;].

P.S.
Tak, tak to oczywiste, że Legend mam z nielegalych źródeł ale to nie znaczy, że nie nabędę oryginału.

Zgadzam sie TRL Jest zaczepiste xDD Przeszłam już 4 razy *____* i nadal nie jest nudne :D

Incognito 20.05.2006 21:03

TRL rządzi *----------------* Przeszedłem już dwa razy, ukończyłem w 100% i wciąż sobie czasem gram w niektóre levele...
Kocham Kazachstan, Nepal, Japonię, Ghanę, Peru... Wogóle to wszystko poza Boliwią (za dużo się w nią nagrałem podczas dema ;x) i też za Anglią nie przepadam za bardzo. A większość uważa ją za najlepszy level. 'Klimat'. Ja osobiście wolę słoneczną Ghanę niż mroczną Anglię :<<<

Aithieel 20.05.2006 21:34

Tak, też nie przepadam za Anglią. Najbardzie podoba mi się Nepal, Ghana i Japonia (ach Lara na przyjęciu *_*).

Incognito 20.05.2006 21:41

No, Japan świetne, i ta szybka prowizorka za ladą ^^
Rozdarcie sukni, buty precz, związać włosy, wyjąć gnaty, voilla ;)

Basic etiquette - never go for parties without guns.

~Perlié~ 21.05.2006 10:55

Cytat:

Napisał Aithieel
Tak, też nie przepadam za Anglią. Najbardzie podoba mi się Nepal, Ghana i Japonia (ach Lara na przyjęciu *_*).

Witaj w klubie :D

Aithieel 21.05.2006 12:06

Cytat:

Napisał Puvix'L
No, Japan świetne, i ta szybka prowizorka za ladą ^^
Rozdarcie sukni, buty precz, związać włosy, wyjąć gnaty, voilla ;)

Basic etiquette - never go for parties without guns.

Jak wybierzesz inne ubranie niż ripped dres to jeszcze przebieranka ^^. Teraz katuje Time Trial w Japonii, brakuje mi pare sekund aby zabić bosa -_-, wszystko przez te głupią pierwsza elektorniczną reklamę, która nie chce się obrócić -_-

Incognito 22.05.2006 15:58

A to z jakąś reklamą jest problem? U mnie nie było zadnego xd
Co do time triali - skupić się, nie zajmować się bzdetami [mówię tu też o wrogach - nie trzeba się bawić w zabijanie każdego] no i starać się nie popełniać pomyłek x]

wacia 22.05.2006 16:21

No Lara fajna fajna ^^
mozna powiedziec,ze dopiero zaczelam grac,bo dopiero jestem gdzies na poczatku Peru :P
ale dawno nie gralam,bo mi sie nie chcialo xp

Profesor Parker 22.05.2006 16:25

ja sie nie moge doczekac... ja chce juz w to zagrac ;D. narazie kasy nie mam zeby to kupic, ale dzien dziecka idzie wiec... hehehe :>

Aithieel 22.05.2006 19:30

Cytat:

Napisał Puvix'L
A to z jakąś reklamą jest problem? U mnie nie było zadnego xd
Co do time triali - skupić się, nie zajmować się bzdetami [mówię tu też o wrogach - nie trzeba się bawić w zabijanie każdego] no i starać się nie popełniać pomyłek x]

tak tak wiem ^^. Już problem rozwiązany

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:54.