![]() |
DZIĘKI ZA POMOC
|
Kiara ty to dziwna jeste¶: najpierw mówisz że jak masz czerwonego smoka to go musisz od razu uwolnić , tak jakby¶ to zawsze robiła, a potem się pytasz jak go uwolnić...
|
Ja nie mam abrakadabry ale jak sie dowiedziałam jaki jest czerwony smok to należy go odrazu uwolnic ale nie wiedziałam jak to się robi!!!
|
No to po co doradzasz jak nie masz Abry???
Jak się nie zna to się nie mówi bo co¶ można pokręcić. A może kto¶ akurat lubi czerwonego smoka i na nic mu rada kogo¶ kto nawet tej gry nie ma :angry: |
Edeta Kudou mam Cie do¶ć!!! Nie mam ABRY ale próbuje pomoagać w przeciwieństwie do innych!!!
|
Gdzies na forum czytałam, że ta Pochodnia ( fioletowy smok ) spalił komu¶ cały dom i uciekł. Ale pierwszy raz słyszę przecież filetowe smoczki sa najgrzeczniejesze. Osobi¶cie miałam zielonego, fioletowego, zółtego i czerwonego smoka. najbardziej spasował mi zółty :D
|
Cytat:
Ja słyszałam że zielone sa najgrzeczniejsze... a tak w ogóle to jakie imię ma zielony smok? (nigdy go nie miałam, więc nie wiem...) żółty mi podlpalił łóżko, 4 krzesła i stół (jaka dokładno¶ć ;) ) a czerwone wszystko co im stało na drodze... |
:o jak zrobiliscie zielonego smoka? prosze powiedzcie! i podajcie t± strone z czarnym! :unsure:
|
Moim ulubionym smoczkiem jest żółty(pomarańczowy) :)
P.S.SOSIk ona tutaj s± czarne smoki http://sims.kelsha.net/magic8.html |
a ja jeszcze nie mam the sims abrakadabra i niewiem jaki kolor smoka mi siępodoba :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:19. |