![]() |
ee... Edeta Kudou :) Języków nigdy nie zawiele :lol: :)))
Ja mam po angielsko-chinsku :P |
Hej... zaklęcia można łatwo poznać wrzucaj±c 2 $ do tej wróżki.Tylko czasem ona wogole niepotrzebne rzeczy gada... ale ja juz poznalam dzieki temu dwa ... moze nie zaklecia ale zawsze cos.Jakas tam miksture ktora sie robi w tymi.. no... jak to sie nazywa?No w tym co stopami sie ugniata.I poznalam jak upiec ciasteczko w piecu aby sie w tobie simy zakochiwaly :)
|
Ja znam inne dwa.
-magiczny nektar (pot ropuchy , winogrona , wingorona ) -magiczny biszkopt ( pył chochlików, proszek do pieczenia , cukier ) Sim po zjedzeniu ma o¶l± głowe :lol: A jakie s± składniki tego ciasta żeby simowie sie zakochiwali??? :huh: |
nie pamietam.. jak bede grala to sprawdze i napisze.. te co podalas to znam:) a wiesz ze to moze byc ten biszkopt... ale nie wiem... tyle ze po zjedzeniu nie mialam oslej glowy:)
|
Jak wrzucałam do niej kilka razy kase, ale naprawde nawijała bezsensu :D No to przestalam :P
p.s. Katarzynko, proszę Cię też, żeby¶ podała te przepisy :D |
Jaka wróżka i jak się j± kupuje??
Plis powiedzcie |
to takie w abrakadabrowie, jakby szticzne maszynki
|
Jakie sticzne maszyny :/ :o plis odpowiedzcie dokładnie to dla mnie bardzo ważne!!
|
Cytat:
http://www.thesims.pl/screenshots/abrakadabra/12.jpg Po wrzuceniu 2 monet, pojawia sie ramka z jak±¶ wróżb± - dwie z niech opisuj± składniki do ukrytych czarów ;) |
a wróżka gada co¶ o magicznym nektarze i jakim¶ biszkopcie ale przepisu nie podaje
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:17. |