![]() |
|
ja tez bym chciała
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
BŁAGAM
Niech ktoś da DZIAŁAJĄCY Link do tej rączki, albo podzieli się tą którą sam ściagnął :( :( |
nie wiem co się dzieje, ale "rączka" się u mnie nie pojawia :O kiedy włączam gre pojawia się komunikat o zawartości zmodyfikowanej i klikam na włącz, ale mimo to "rączki" wciąż nie ma! ja oszaleję przerabiam już 2 rok studiów i mam dość! nie chcę jednak ich porzucać, zależy mi na dyplomie i nagrodach... co robić?
|
Freja, u mnie 'rączka' pomimo ściągnięcia i wyładowania do Downloadsów była spakowana w jeszcze jeden plik .zip czy .rar. Zobacz, czy u Ciebie właśnie nie w tym tkwi sedno problemu, bo najczęściej to tu znajdujesz rozwiązanie całej sprawy ;)
|
ściągnęłam rączkę z linku, który dał Pawlo wszystko rozpakowałam co trzeba rozpakować... gdyby tak było chyba w grze nie pojawiłby się ten komunikat, bo odczytałaby tego formatu, kurcze nie wiem co jest...
|
m
Można też to zrobic InSimenatorem, którego można pobrac z www.insimenator.net ;)
|
Gdzie to jest??
Ściągnęłam tą 'rączkę' (thx Pawlo :* ) rozpakowałam i wgrałam do Downloads. Co dalej? Gdzie to jest? Szukałam w meblach, dekoracjach... Wszędzie. Nie ma. ;( Plissss powiedzcie gdzie szukać......
|
Jak mam rozpakować tę rączkę przy pomocy jakiego programu?
ps.pierwszy raz ściągnęłam coś z internetu... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:18. |
|