TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Opiekunka do dziecka (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=24274)

NEGATIVE 27.05.2006 21:14

U mnie tak samo :con:
Moja simka przestała chodzić do pracy i została z dzieckiem, a facet pracuje.
Od tamtej pory nie dzwonie po opiekunke :D ;)

Chocolatté 27.05.2006 21:15

ja zatrudniam opiekunkę tylko wtedy, kiedy moja simka mieszka sama.
inaczej nie potrzebuję. ojciec pracuje, mama nie pracuje do czasu, kiedy syn jest mały.

iza177 27.05.2006 21:56

No.....

Cytat:

Napisał Rubi
Hello :D

Pewnie każdy z Was miał już okazję skorzystać z usług opiekunki do dziecka.
Moja prawie każda rodzinka wynajmuje ją bi wszyscy to ludzie pracujący.

ALe w dodaktu Nocne Zycie pojawił mi się problem. Niania nie zawsze przychodzi wtedy kiedy powinna, czyli jak SImy wychodzą do pracy. A za to przychodzi sobie na przykłąd w nocy :/ Dziwne co?? Wkurza mnie to, bo ostatnio mojego Sima wylali z pracy bo nie mół zostawić dziecka samego w domu, bo niania nie stawiła sę w pracy ;)

Czy Wam też tak się robi?? A jak nie to może robię coś nie tak, tylko co?????????

Buziaczki
Rubi :D

Hej. Ja też mam coś podobnego, tylko że u mnie opiekunka cały czas albo się huśta na huśtawce, albo siedzi przed telewizorem, albo jak jakiś mój sim je, to mu zabiera talerz z pod nosa i wkłada do zmywarki!!! Co za wredny babsztyl!!
xP No i co z tego, że moi simowie nie pracują????!!!!! Oni są bogaci i stać ich na opiekunkę, sprzątaczkę i barmana. Ale to nie znaczy, że ta niańka musi niewiadomo co robić. A ostatnio jak ją zwolniłam to dalej siedziała przed telewizorem albo na huśtawce ;(

Monitkowa 28.05.2006 15:06

Do mnie zawsze przychodzi na czas

Tamara 21.12.2007 15:32

Odp: Opiekunka do dziecka

Mi opiekunka problemów nie sprawia. Od razu odchodzi od TV żeby się dzieckiem zająć i wogóle....

MiNuTkA15 21.12.2007 18:43

A ja mam szczęście i przeważnie trafiam na opiekunke ktora na prawde otacza dziecko uwaga. O ile sie nie myle to są 4 różne opiekunki, wiem ze jedna zajmuje sie dzieckiem tak jak powinna, inna wogóle sie nie interesuje maleństwem i ogląda TV albo coś innego robi, inna znowu prawie cały czas dokucza simom obrażając ich i kłócąc się z nimi. A ta czwarta to jest taka średnia. Ja na przykład zawsze dzwonie 2 razy po opiekunke, przeważnie najpierw przechodzi ta taka leniwa, ale następna jest najczęściej ta która opiekuje sie dzieckiem. Jestem z niej bardzo zadowolona, moge powierzyc jej opieke nad dzieckiem bez obaw. Rada for all- zadzwońcie kilka razy po opiekunke i sprawdzcie która jest tą właściwą.

Tamara 22.12.2007 13:56

One maja różne osobowości i to chyba dla tego. Mam podobnie.

Aqua65 22.12.2007 16:14

U mnie jest inaczej ja dzwonie do przyjaciela gadam z nim idę do pracy(tzn. sims idzie)a mój przyjaciel zajmuje się dzieckiem.

Edit:Uwaga!Nie zawsze przyjaciel zajmuję się dzieckiem bo raz do mnie przyszedł zjadł chipsy i sobie poszedł.

Krimii 22.12.2007 20:17

A u mnie wporzo! Jak zatrudniłam babcię (dla bezpieczeństwa był tam sim Leszek
i Paskal Dziwak. Paskal akurat miał urlop macierzyński, ale nikt nie umiał się zająć Lidią),
a ona zmieniła pieluszkę małej, dała jeść, wyniosła śmieci, posprzątała, ułożyła małą do snu i się zmyła kiedy wrócił Waldemar Dziwak

Tamara 22.12.2007 21:33

Cytat:

Napisał Aqua65
U mnie jest inaczej ja dzwonie do przyjaciela gadam z nim idę do pracy(tzn. sims idzie)a mój przyjaciel zajmuje się dzieckiem.

Edit:Uwaga!Nie zawsze przyjaciel zajmuję się dzieckiem bo raz do mnie przyszedł zjadł chipsy i sobie poszedł.

W sumie dobry pomysł :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:10.