TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Co najtrudniej jest ci do zdobycia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2452)

MaRtAaA 01.03.2004 14:10

Na diamentowy pył wystarczy, żebyś miała 199 magimonów, o które wcale nie tak trudno, wystarczy cały czas pokazywać sztuczki a mozesz nawet od razu tyle dostać...

Raf_use 01.03.2004 17:33

W sumie wszystko zdobywa sie dosyc prosto, choc czasem jak sie potrzebuje np. konfetti klauna to sie dostaje rzęsy czarodzieja ;) No ale to w koncu tylko przypadek :P Dosyc skomplikowane moze tez byc zdobycie gumowego kurczaka, bo najpierw trzeba kupic skladniki do soku, pozniej zrobic sok i dopiero sie wymienic, za dlugo to trwa ;) :P

Fanka the sims 02.03.2004 08:27

Najtrudniej jest zdobyć Pył diamentowy!!

psiulka 02.03.2004 11:34

Cytat:

Originally posted by MaRtAaA@Mar 1 2004, 04:10 PM
Na diamentowy pył wystarczy, żebyś miała 199 magimonów, o które wcale nie tak trudno, wystarczy cały czas pokazywać sztuczki a mozesz nawet od razu tyle dostać...
Ale ja nie mogę nigdy uzbierać tej sumy,ale teraz gdy mam grzybka z netu to jest mi lepiej :)

Kubeczek 06.03.2004 13:32

ja nie umiem zdobyć muchomorów dla dzieciaka. może ktoś wie jak sie to zdobywa?

Slephi 07.03.2004 10:37

Mi naj trudnij zdobyć konfeti(czy jakoś tak) i muchomory dla dzieci nic pozatym. :P :P :P

CeZaReK 07.03.2004 14:21

Mi nic bo ja używam tych grzybkow...
Pozdrawiam
CeZaReK

Slephi 08.03.2004 13:35

Kubeczku muchomory dla dzieci zdobywa sie tak:
dziueci musza usiąść na krzesełko-grzybku (można je kupic w trybie kupowania) i dziecko musi na tym krzesełku siedziec przez trzy cztery godziny(to zależ)a potem porozglądaj sie po działce i sprawdz czy gdzieś nie wyrosły grzyby.
:D :D :D
Możesz terz sciongnońć z forum szawke do której rodzice wkładaja składniki a dzieci je wyjmują.

Mamba 08.03.2004 16:24

Cytat:

Originally posted by Slephi@Mar 8 2004, 03:35 PM
Kubeczku muchomory dla dzieci zdobywa sie tak:
dziueci musza usiąść na krzesełko-grzybku (można je kupic w trybie kupowania) i dziecko musi na tym krzesełku siedziec przez trzy cztery godziny(to zależ)a potem porozglądaj sie po działce i sprawdz czy gdzieś nie wyrosły grzyby.
:D :D :D
Możesz terz sciongnońć z forum szawke do której rodzice wkładaja składniki a dzieci je wyjmują.

Chcę jeszcze dodać, że za pierwszym razem muchomory mogą nie pojawić się na działce ... trzeba próbować do skutku :P

cornishonka 08.03.2004 16:38

Najłatwiej mi zdobyć czarne róże, bo ten fanatyczny wielbiciel zostawia ich mnóstwo ;). Dlatego staram się, by już mieć zero gwiazdek...bosh..:D
Najtrudniej to mi zdobyć...hmm...chyba tylko pył diamentowy, bo nie wiem, gdzie go kupić. A magimonów wystarczy, mam ich ponad trzysta ^_^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:14.