TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Ile jest wam najtrudniej zdobyć gwiazdek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2453)

Moniczykita 14.02.2004 16:10

Dla mnie chyba 4,5 bo jak chcę na 5 gwiazdek wskoczyć to za coś tam mi odejmują jedną gwiazdkę..

dona 23.02.2004 14:48

Cytat:

Dla mnie kiedyś zdobywanie gwiazdek było problemem, ale odkąd mam ten obraz dający sławe
Te obrazki to jakis .......Czyba o to chodzi ze ma sie zdobyc sławe starając sie a nie jakie głupie obrazki to jest bez sensu .
MI sie wydaję ze Gwiazda po to była stwozona aby sie bawic w zdobywanie sławy a nie obrazki, które daja sławe

verben 23.02.2004 14:56

Poco zdobywać gwiazdki wystarczy ściągnąć specjalny obraz ze strony Shaklin's Page i tam odrazu można zdobyć największą ilość gwiazdek i być Super gwiazdą a jeśli dostaniemy minus gwiazdki to wystarczy wybrać obcje dodaj odebrane gwiazdki i już znowu jesteśmy Super Gwiazdą (ten dadatek jest tylko w wersji niemieckiej !!!)

POZDRÓWKA ALL :)

MaRtAaA 23.02.2004 18:03

Ja na początku szkolę sima z kategorii przydatnych w karierze, a potem zdobywam przyjaciól. Po prostu rozkochuje ich w simie, no i zaczynam karierę, wtedy idzie już jak z platka... A najprościej się uzyskuje gwiazdki śpiewając karaoke, gdy masz dużo charyzmy i inwencji, i slucha cię dużo ludzi... :D

tomik 23.02.2004 22:03

karaoke jest do kitu.... mało pieniędzy... wole to studio do nagrywania tam strzelasz 300 zł (w najgorszym wypdajku) a jak logicznie myslisz to napewno za 3 razem gostkowi sie spodoba ;)

verben 24.02.2004 11:08

mówie wam naj lepszy to jest ten obraz co podałem w moim poście adresik w tedy można się zabawić. Albo rozmawialiście kiedyś z merilin monroł ?? ( :P ) Tam też jest taki program gdzie można fanatycznego wielbiciela pobić wziąść go naręce spoliczkować to jest fajne :)

dona 25.02.2004 14:30

A po co mi obrazek trzeba troche sie pomeczyc a jak odrazu zostajesz gwiazdą to takie nudy ja sie wole bawic.Juz robie to na kolorowo bo raczej tego nie widzisz Verben.Mi naj trudniej jest zboryc teraz 2. gwiazdki i to mnie dobija ,wciąz sie staram ale naj trudniej mi teraz zdobyc 2 gwiazdki.

Julias 28.02.2004 13:18

Zaglosowalam w tej ankiecie na 5 gwiazdek bo w koncu to najtrudniejszy poziom ^_^

hacker 10.03.2004 17:49

Mi pięć !kiedyś miałem nawet 4,5(chyba albo 4 to wtedy 4,5 najtródniej) i więcej nie ale to było fajne!

Ps.Prośba do adminów i modów proszę się niedenerwować o tą moją dziwną odpowieć poprostu sie chciałem pochwalić :lol:

Sutek 21.03.2004 08:14

Wszyscy jakos glosuja na 5 gwiazdek...a ja bardzo lubie grac w filmach kupe kasy zarabiam i fajnie sie simy zachowuja ;P. I mi jakos 5 gwiazdek szybko poszlo. Zaglosowalem na 4 gwiazdki, nie pracowalem na nie najdluzej ale uwazam ze wybieg jest najgorszy strasznie szarpie nerwy nie cierpie tej babki i tego faceta zachowuja sie jak pacjenci Szpitala Psychiatrycznego nr 1 w Gorzowie :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:04.