![]() |
Ja najbardziej lubię zadanie że trzeba jakiś przedmiot zdobyć i go dać sprzedawcy.
|
Ja lubie wszystkie zadania. Kiedyś narzekałem, że nie mam konfetti klowna, a teraz mam i ch 13!!! Nie wiem o co chodzi w cmentarnej lamigłówce!
|
Ja najbardziej lubię pojedynek za sprzedawcą. To bardzo widowiskowe zadanie. Tylko dlaczego obserwatorzy biją brawo mojemu przeciwnikowi kiedy wygrywam :blink: :blink: :blink:
Najnudniejsze są dla mnie usypiające obłoki. Kiedy dostaję to zadanie to odchodzę i go nie wykonuję :D |
ej a od kogo dostaje sie te zadenie z grobami...a i jeszcze jedno jak zdobyć czarną roże??? :huh:
|
Cytat:
A temat o czarnych różach jest np. tu: http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=4531 |
wielkie dzienki galazek!!! :D
|
Cytat:
|
Najfajniejsze zadanie to płytki nagrobne. Lubię gry logiczne! Głupie są grzybki, bo nie zawsze wszystkie wyłapię, a mój sim jak na złość zawsze się ślimaczy... '
(No i fajne są pojedynki bo zawsze wygrywam) |
Moim najlepszym zadaniem jest przekazanie komuś czegoś i zniszczenie obłoków, a najgorszym jest prześcignięcie się przez dotykanie muchomorów.
|
Nie lubie grobowej łamigłówki bo mi nigdy nie wychodzi <_< Chmury tez sa dosyc upierdliwe...Glupie tez jest uszczesliwienie kogos lub grzyby gdy sie nie ma czaru "uszczesliwienie" i zdolnosci teleportacji, a reszta jest juz ok :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:29. |