![]() |
Klikając na "przeglądaj" ŁADUJESZ PLIK NA RAPIDSHARE, a nie ściągasz z niego!
|
Cytat:
a Kilkając przeglądaj...wybieram coś co mam otwórzyć...Tak!???!! ten domek!!??a jak ja go mam zaistalować!!! Jak tam nic nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? :con: :wacko: |
Kolejny raz mówię... Jeśli chcesz ściągnąc domek z rapishare nie klikasz na "przeglądaj"! Klikasz na to jedynie wtedy, kiedy chcesz dac jakiś plik do ściagnięcia innym!
|
Cytat:
Boshe....to ktoś mi dał ten link....żebym mogła ściągnać domek!!! więc jak ja mam go ściągnać!? --> >>>link<< Proszę Cię pomórz mi !!!!!! :con: :( |
"You have requested the file Village.zip (24160856 Bytes). This file has been downloaded 47 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account" Pod spodem teraz tak pisze,czyli że musisz spróbować później,teraz za dużo uzytkowników próbuje. Aha,i jak już będzie możliwe ściagnięcie to nie będzie Ci się pokazywać to co teraz,tylko na czerwono: You want to download a file. Please scroll down to choose FREE or PREMIUM-download. Click here to upload files easily for free! |
Cytat:
AHa dzięki:;;; http://rapidshare.de/files/8498010/Village.zip.html Tu jest ta stronka...ale zawsze chyba mi tak pisze.... :( :con: :con: To co teraz??! |
Jesli nie masz folderu Downolands to sobie go poprostu utworz :)
|
Cytat:
Boshe....nie jestem taka ciemna!!! mam ten folder!!!!!!!!!!!!!! czy ktoś mi w końcu powie ..jak mam to zrobić!!!!!?? :1smutny: |
:( Może..inaczej...
Jak nikt juz po tylu próbach nie może mi pomóc:(:( :1smutny: to inaczej::Czy jest Jakiś dom do Nocnego życia Umeblowany NOWOCZEŚNIE!???? I normalne ściagnęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!???????????? :1smutny: Odpowiedźcie mi chociaż raz A DOBRZE!!!!!!!!!! a zakończymy ten temat!!!!!!!!!!! |
Przykro mi,ale musisz poczekać aż będzie tak napisane tak jak Ci napisałam i wtedy kliknij na: Click here to upload files easily for free i wtedy na bank sobie to ściągniesz.
Chyba nie tylko Ty chcesz ściągnąć ten domek i widocznie dlatego zrobiła się blokada. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15. |