![]() |
Cytat:
Jak dla mnie grafa w The Sims 2 jest ładniejsza od tej z Singles, może i ludzie wyglądają ładniej w "Singles" ale inne obiekty są o klase gorzej zrobione niż w The Sims 2. Ja bym się nie spodziewał żeby gra miała jakieś ograniczenia wiekowe, a nawet jeżeli, to nikt se z tego powodu nie będzie robił sobie problemu. Co do ceny to wydaję mi się że The Sims 2 będzie kosztowało tyle co inne produktu z Elecetronic Arts czyli 139,90zł, a Singels gdzieś będzie w podobnej cenie, albo nie co taniej aby mieć jakąś przewagę nad innym tytułem z gatunku (TS2). I skrót The Sims 2, to TS2 a nie TH2 :P |
A mi sie bardzo spodobało to "Singles" i na pewno kupie sobie tą gierkę. Bardzo bym chciała zagrać w demo. Szkoda, że kolega nie powiedział ci skąd ma demo. W każdym bądź razie ja lece szukać tego demo.
|
...a jednak.uczepiłeś sie jak mucha gówna....ehh
ale singels będzie tańsze bo tak przewarznie jest ...doświadczenie poprostu doświadczenie... taki morrowind był taniochą chodz było najleprzą rpg ..(to taki skromy przykład) tak samo będzi z Singels ....simsy będą raczej bardzo drogie ( mnie to i tak nie przeszkadza ....)..a co do obiektów ..to na screenach od singels nie było wiele pokazane.....a obiekty z TS2 też nie zachwycają |
Dla mnie grafika jest super w "Singles". No popatrzcie tylko na tą kuchnie i wogole supeeer!! Nawet są cienie... wogole wygląda to jak prawdziwe.
http://www.singles-the-game.de/pics/...-7-wohnung.jpg |
no to fajnie ..że ktoś mnie popiera....cienie taż małą być w TS2 ...(podobno) ..ale napewno nie będa takie jak w Singels......ja sie tylko boje że spie**** grywalność..
|
Różne gry często są zgapione od innych. A co do screena to naprawdę wszystko wygląda jak prawdziwe.
|
to juz prawie raczej pewne że singels pobiją TS2 bod względem grafiki...ale chyba grywalnością (niestety) nie dorówna bo chyba nie będzie można budować samemu domów..ew wynająć.....ale poczekamy, zaobaczymy
|
Cytat:
Mi grafika z Singles przypomina starą grafikę 3D z przedk kilku lat, obiekty wyglądają mało realistycznie nie to co w simsach. Ale nie ma co wywoływać większej kłótni, gdy wyjdą obie gry to pogadamy ;) |
Eeeee czy ktoś mówił o kłotni? Właśnie to mnie w niektórych osobach wnerwia.... Przecież wymieniamy tylko swoje zdania... jeśli ktos ma inne nie znaczy, że się ktoś z kimś kłoci. Bez przesady. A co do tego budowania(wynajmowania).Jest screen gdzie mozna chyba budowac.Ale raczej bedzie mozna budowac bo gra ta nie jest tylko o dwoch ludzikach co sie ekhm... ale tez jest sporo radosci z budowania.Naprawde nie wiem... z drugiej stronki to tez plus jest z wynajmowania poniewaz mi czasem wogle sie nie chce budowac a zamierzam miec fajna rodzinke.
|
..z tego co czytałem zapowiedzi to wiemj tylko tyle że będzie mozna wynajmować ..ale czy budowac to ja nie wiem..........
Littletiger a mnie sie zdaje że te z TS2 meble śa słabsze od tych co sa w Singels-ach ..ale to jest tylko jeden screen ...a na nim nie można opierac całej swojej opinii. na temat grafiki......... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:26. |