![]() |
Następny odcinek dodam jutro. Dzisiaj nie mogłam. Praktycznie nie było mnie przez cały weekend, więc zrozumcie. Naszczęście mam ferie i mam wolny czas.
|
NaWeT, nAwEt
Szkoda że następny odcinek będzie dopiero jutro. Już miałam nadzieję że będzie jeszcze dziś odcinek zamieszczony no ale. Jutro ocenię Ci fotostory ale jak narazie mi się podoba. Zaczekam z oceną ponieważ nie chcę żeby było tak że dam Ci dobrą ocenę a odcinek następny będzie gorszy lub odwrotnie. Życzę Ci abyś miała wenę i żebyś nie porzucała fotostory. Jak narazie to się ciekawie zapowiada. Pozdro :* __________________________________________________ _______________ JeStEm ZaŁaMaNa Bo PłYtA z SiMsAmI mI sIę PoRySoWaŁa I mI nIe ChOdZą.... ;( |
No więc odcinek 2 podoba mi się o wiele bardziej od pierwszego. :)
Powiedzmy, że dymki są poukładane po kolei (choć kilka razy miałam wątpliwości), także o wiele lepiej mi się czyta. Jestem ciekawa, co będzie dalej. :) Zdjęcia są naprawdę bardzo ładne, te z sesji zdjęciowej też fajnie zrobiłaś. Zdarzają się błędy (literówki?) typu "dotego", "naszczęście", powtórzenia ("Nie może się pogodzić z tym, że mogę coś osiągnąć!") i drobne błędy interpunkcyjne. Niektóre zdania są dziwne, jak dla mnie nieco nielogiczne, np. "Już nie mogę. To tutaj naszczęście." (na szczęście to ona mogła szybko dotrzeć do domu albo np. złapać taksówkę, albo na szczęście dom mógłby być blisko- mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi :P Po prostu to "tutaj" troszkę mi nie pasuje) albo "Martwię się o mamę. Przecież będąc w domu i tak jej nie pomogę" (wystarczyło dostawić "ale" przed "przecież" i zdanie byłoby w pełni logiczne. Cytat:
Cytat:
Pamiętaj, że w poście może być tylko 50 obrazków, a emotikonki też się liczą. Mimo wszystko uważam, że powinnaś była rozdzielić ten odcinek na dwa posty... Bo te otwierające się okna mogą się komuś pomylić itp. I niewygodnie się czyta, straciłam przez to otwieranie klimat, który już się wytworzył. No cóż, myślę, że ocenię w sondzie gdzieś tak po 4 odcinku. Czekam na kolejny i pozdrawiam. :) |
Naprawdę super! :) wiedziałam, że mamy nie będzie, że jest w szpitalu ;) A jednak się sprawdziły moje przypuszczenia :)
|
Fs
To Najlepsze Fs Jakie W Życiu WidziaŁem!! Super!! Oby Tak Dalej!!! DostaŁaŚ U Mnie 5 Gwiazdek! Z Niecierpliwością Czekam Na NastĘpny Odcinek!
|
Odcinek jest fajny :) Jedyne co mi sie nie podoba to za małe litery na 10 zdjęciu. Czekam na kolejny odcinek
|
Bardzo fajny odcinek Ci wyszedl. :) Jakosc zdjec bardzo ladna, no a te zdjecia z sesji to normalnie powalily mnie z nog. :)
|
Hej! Zmieniam zdanie co do tego FS:] Jest fajne:] Ładne zdjęcia masz i fajnie się czyta:]Pozdro
|
brawo. Brawo! BRawo!! BRAwo!!! BRAWo!!!! BRAWO!!!!
Naprawde Bajer :) Podoba mi sie. Chociaż moim zdaniem jak nie mieścisz fotek w jednym poście, napisz je w drrugim, od razu pod pierwszym :D Pozatym jest wspaniale! 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:52. |