![]() |
Jeeejku jaki cudowny wiejski domek!!!!10/10
A te górki z choinkami wyglądają jak w Znamirowicach przy mojej chałupce :) |
Cytat:
Przynajmniej mogliśmy nacieszyć oczy tym cudeńkiem. |
Domek jest przecudowny *-*. Szkoda że nie da sie go ściągnąć, no ale trudno..chlip chlip.
Właściwie to jedyne czego można by się uczepić w tym domku to daszek na zewnątrz-powinien być czymś podparty bo nienaturalnie wygląda :D Poza tym małym szczegółem to wszystko jest idealnie zrobione. |
Wies jak wies. Super *-* ! Podziw, swietne dodatki, wsystko piekne ^^ Cod , miod i slodkie orzeszki ;P 10/10
|
Cudo ! Jednak dodatki z neta robią swoje.Jak budujesz dom clean to zawsze wychodzi taka pustka.U ciebie jest pełno takich "małych rzeczy",które sprawiają wrażenie przytulności i realności.W pokoju dziecka jest taki dziwny mebel niby łóżko piętrowe ,a na dole jakaś szafka jaką "to " pełni rolę? (co mogą robić z tym simy?)
A tak ogułem odlot !!! 10/10 of course ! |
Domek jest śliczny, naprawde wiejskie klimaty ;) Ładnie udekorowany, wszytko pasuje do siebie 10/10
|
Cytat:
supcio 10/10 |
Cytat:
|
Eeetam!
Dobrze jest! |
Pęknie!! :*
No coż, nic dodać-nic ująć... jest po prostu boski :D ... jestem pewna ze taki dom mogłby dostac jakąś zajedwabistą nagrode :) ....ale takich tutaj nie przyznaja ;( heheh:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:*:*:*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38. |