TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   'Nietypowy" prezent (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27297)

riannon 05.02.2006 18:37

Cytat:

Napisał ...:::skrzypek:::...
No fajnie! Mi nic nie przynoszą!!! :con: jestem nowym posiadaczem NŻ i nie odkryłem tajników. Możecie powiedziec jak sie robi zeby dostac?? Wiem te randki itp. ale nic nie dostala moja simka, nie raz dostala Dina Kaliente bukiet roz od Mortimera ale pozatym nic sie nie stalo :1smutny:

jak juz pójdziesz na randkę, to musi to być randka marzeń po niej byc moze twój ukochany/ukochana Ci coś przyniesie. Mi po pierwszej randce to się raczej nie zdarza, więc za zwyczaj po paru(np.2)randkach marzeń sim przyniesie twojemu drugiemu simowi prezent.

Monitkowa 05.02.2006 21:12

Mi przyniósł dywanik łazienkowy

DoRX =P 06.02.2006 10:17

YeAh wczoraj grałam sobie moim wampirkiem Liliana Przyjemniak i zaprosilam na randkę innego wampira i mieli ze sobą randkę marzeń. Najpierw moja simka dostała bukiet róż a po paru godzinach dostała kuchenke ^^ :D

Pennrodien 06.02.2006 14:43

Heh u mnie nic oprocz kwiatow nie przynosza, a jak jakis podarunek to tez rosliny(tyle ze w doniczce). NŻ mam juz dlugo ale jeszcze nie spotkalam sie z niczym innym niz kwiaty :(

Art 07.02.2006 10:31

ale fajnie..........
mi przynoszą:
po super randce-bukiet kwiatów
po świetnej-kwiat
po takiej sobie-nic
po koszmarnej-łajnobombę :D

riannon 07.02.2006 18:35

Cytat:

Napisał ArtWeroo
ale fajnie..........
mi przynoszą:
po super randce-bukiet kwiatów
po świetnej-kwiat
po takiej sobie-nic
po koszmarnej-łajnobombę :D

Mi czasami po koszmarnej zostawiają listy z pogróżkami w skrzynce, a po takiej sobie list z napisem, że było miło i moze się spotkają. Po koszmarnej randce też czasami dostaje łajnobomby, albo to coś co bycha ogniem albo mi zabiereją gazety...:)

Fangorn 08.02.2006 20:37

Ja mam NŻ dopiero od piątku i jak narazie to dostałem tylko bukiet kwiatów z wierszykiem i liścik wypryskany perfumami (unosiła się z niego różowa para :P ) z podziękowaniami za dobrą zabawę, czy jakoś tak :D .

*ania500* 08.02.2006 21:23

Moja Simka-nastolatka (Alina) umówiła się dwa razy na randkę z takim jednym Simem (dokładnie z Arnoldem Melodyjką). Za pierwszym razem Sim przyniósł Alinie rzeźbę za ok. 3500 $ , a za drugim razem wazę za 4 000 $ :P. Ale na szczęście moi Simowie byli przy kasie, więc nie sprzedałam ich :P

P.S. No i oczywiście Simek przyniósł też mojej Simce bukiet róż :)

Nastulia 09.02.2006 12:36

Mi po takich randkach marzeń przynoszą tylko bukiety róż i swoje zdjęcia. Myślę, że te prezenty zależą od danych aspiracji Simów. ;)

riannon 09.02.2006 13:16

Cytat:

Napisał Nastulia
Mi po takich randkach marzeń przynoszą tylko bukiety róż i swoje zdjęcia. Myślę, że te prezenty zależą od danych aspiracji Simów. ;)

yyy...swoje zdjęcia?? Chyba Ci sie cos pomyliło..moze chodzi Ci o to, że robisz sobie z simami na randkach zdjęcia a potem masz je w ekwipunku??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56.