![]() |
Boski domek,jak dla mnie 10/10 chociaż preferuję normalne dachy a nie proste "podłogowe" :)
|
Jak Wy to robicie, że meble są ustawiane na skos siatki?;)
|
dom boski,narazie najlepszy jaki widziałam na forum;) wiem ze to się powturzyło ale czy masz może linka?;>
|
Cytat:
boolProp allow45DegreeAngleOfRotation true do obracania używasz " , " oraz " . " :D |
Zgadzam się śliczny:)Ten ogródek to cudo tylko mam pytanie chce go ściągnąć to musze się zarejstrować?Nie myślcie że jestem głupia ale co trzeba zrobić??
|
Bardzo ładny, tylko troche za luksusowy jak na domek letni... :P
|
Re:
Po konkursie przegladałam twoje "domki"..ten mi sie bardzo podoba... w końcu lato idzie :D Jakbyś mogła napisz mi skąd masz drzewko owocowe na [email protected]
|
Ładny, pewnie Alia ma konkurenta.
|
Ogólnie domek mi się bardzo podoba. Jest taki przyjemny i stylowy. W środku też bardzo przytulny i jest w nim tak miło...hmm, chyba się rozmażyłam :P . Daje ci 10/10. Po prostu widać, że masz talent.
Pozdro ________________ mój blog: www.spox-kumpelki.blog.onet.pl Wejdźcie na Blog!!! |
Ja jeszcze nie oceniłam tego domku :O ? Dziwne ;) . A więc... CUDOWNY, ŚLICZNY, po prostu nie wiem co jeszcze! Oczywiście 10/10.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:18. |