TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

galazek 02.02.2004 13:42

Cytat:

Originally posted by Eveline@Feb 2 2004, 02:26 PM
Cóż, nie czytam aż tak namiętnie forum, żeby wszystko pamiętać, ale co by nie było moja wypowiedź chyba pasuje do tematu ...
Jeśli to było do mnie (a domyślam się, że tak), to przecież nie powiedziałem, że Twoja poprzednia wypowiedź jest nie na temat. Pytałaś, czy komuś zdarzyła się taka sytuacja, więc podałem Ci link do odpowiedmniego tematu, żebyś zobaczyła, że odpowiedź brzmi: tak.

Eveline 06.02.2004 18:41

Jeszcze miałam coś dziwnego (przynajmniej dla mnie). Jak zatrudniłam striptizera kilka razy to raz był jakiś facet w rękawicach bokserskich i w gaciach w amerykańską flagę. Obserwatorom się to nie podobało (niektórzy mieli ruchy, jakby wymiotowali). Sprawdziłam, czy ze striptizerką też jest coś takiego i raz zamiast tej normalnej było coś, co wyglądało, jak różowa małpa.

Windrider 06.02.2004 19:04

Ja kiedyś miałem tak - samotny facet miał pożar. Zadzwoniłem po straż i sam zacząłem gasić. Nagle mój dostał się w ogień i nagle jakaś teleportacja - odstawiło go 2 metry :) Długi czas potem normalnie sobie żyje. Pewnego razu wychodzi spod prysznica i... Spłonął bez ognia :(

Sutek 07.02.2004 18:22

Sim zaplacil dlug smierci jakubvl :P

kaczor_TheSims 08.02.2004 15:33

Witam
Tez mialem tak ze przyszedla do mnie zona Cwira (niepamietam jak ona ma na imie) i zagoscil u mnie Sam Henry Cwir :) I zrobilo sie puzno no i poszli ale nie do konca bo na samym koncu ulicy sie zatrzymali i "miszkali" tam jakies 3 dni szcza** tam itp :) no i niesety bez mojej pomocu poniesli straszliwa smierc z glodu :( Mam bardzo mile wspomnienia z smiercia :) bardzo mi sie ona podoba szkoda ze niemoze byc sim smierc :(

Pozdro

Windrider 08.02.2004 15:58

Moja siostra raz kupiła tort z tancerką. Zamiast tancerki wyskoczyła jej... Janka z Dżungli (skrzyżowanie hipopotama z małpą :P)!!!

Eveline 08.02.2004 16:08

Cytat:

Originally posted by kaczor_TheSims@Feb 8 2004, 04:33 PM
szkoda ze niemoze byc sim smierc :(

Poszukaj, widziałam gdzieś takiego skina.

kasiapg 08.02.2004 16:27

Cytat:

Originally posted by dona@Jan 21 2004, 09:00 PM
Jesli ci sie przydazyło cos dziwnego w domku napisz aby sie tym podzielic.
Ja mam cos dla was grałam w the sims i zadzwonił telefon ale wszysy siedzieli w salonie i odebrała mała dziewczyna i to było ostrzerzenie pozarowe wiec poszła czytac książkę ale nikogo nie było w kuchni lecz wybóch pozar nie wiem dlaczego???

"ruzne"---jak napisal dawca tematu pisze sie "losiu " przez "ó" ... nie chcem tu wam przerywac tematu ale jestem uczulona na bledy ort...

Ersa 08.02.2004 16:44

A po co to pisać, hmmm? Ja miałam taką sytuację: Miałam kota ( smoka ) i psa ( husky ) Więc mój kot musiał skorzystać :D, lecz skorzystał z hydrantu, a nie z kuwety :wacko:

kaczor_TheSims 08.02.2004 17:03

Cytat:

Originally posted by Jakubvl@Feb 8 2004, 05:58 PM
Moja siostra raz kupiła tort z tancerką. Zamiast tancerki wyskoczyła jej... Janka z Dżungli (skrzyżowanie hipopotama z małpą :P)!!!
Moj kumpel mial to samo hehehe fajnie to wyglada

Eveline jesli wiesz gdzie ta smierc jest to podaj link . Tak szczerze mowiac to zabardzo nie wiem gdzie szukac :P:P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:07.