![]() |
Robin ucz się ortografii pisze się chodnik a nie chodznik. xP
|
SiemX u mnie bella pojawiła sie koło domu mojej rodzinki jakby nigdy nic, ot tak sobie XD Niewiem jeszcze czy u mnie mapowiązanie z Ćwirami ale zobacze X D
Fotka: http://img188.imageshack.us/img188/9565/263wirrr9xa.jpg :P:P PozdrOO |
Ana01 wątpie żeby było jakieś powiązanie z ćwirami ;p
zobacz tu http://www.springhole.net/bella/pvbella.htm Bella z Miłowa i Bella z Dziwnowa mają wiele różnic, więc to nie jest ta sama osoba ^^ |
Cytat:
Wiem widziałam już to,ale ktoś mówił tu że jego Bella ma ale ok niektórzy mają bujną wyobraźnie :P :P :) |
Na pewno nie ma, chyba, że kombinował z simpe. 2 Belle różnią się nie tylko wyglądem, ale i umiejętnosciami, charakterem i zainteresowaniami. To sa praktycznie 2 rożne osoby a Bella z Dziwnowa nie ma nikogo w drzewie genealogicznym, ponieważ jest niezalenie utworzonym simem
|
Cytat:
Gdzieś czytałam że ta Bella z Dziwnowa jest nieprawdziwa. Tą Miłowską Bellę można przywrócić wieloma sposobami. |
Już to pisałam w kilku tematach. bella z Dziwnowa jest sztuczna. Różni się od tej z Miłowa wieloma szczegółąmi.
|
Fajnie.
A czy ktos moze mi wymienic te sposoby?Bardzo prosze ;( Potrzebna mi Bella :) Bez niej placze :1smutny: (He,he :D )Mi nie dziala ten link w ktorym jest o boolpropie :1smutny: .Mozecie wyjasnic mi ten sposob???:
Nieskapnieta:O |
Cytat:
1. Wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true. 2. Klikasz myszką z wciśniętym lewym shiftem na obojętnie jakiego sima. 3. Wybierasz spawn, a potem tombstone of L and D. 4. Gdy pojawi ci się nagrobek, to już bez shifta klikasz na niego i wybierasz jakoś hmmm... add to family member. (chyba dobrze xD) 5. Wybierasz z tamtąd imie Bella. ;) UWAGA: Ja miałem niekiedy tak, że jak ją wziąłem boolpropem, to kiedys pisalo tak: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Sorry, że post pod postem. :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:55. |