![]() |
Mam mieszane uczucia, można powiedzieć.
Z jednej strony króliki są oryginalne, dużo tekstów bardzo fajnych i pomysłowych("Jestem cały rostrząsany ze zdenerwowania", "środki przetrwawcze" :D ), ale niektóre nieco mnie rażą. Nie, zebym była jakaś wrażliwa, ale np. tekst "A ty śmeciu o kolorze sikowym" wydaje się mi po prostu prymitywny. Nie podoba mi się takie wyzywanie "na siłę". 3 obrazek się nie wyświetla. Reszta fotek w prządku i tekst też, nie licząc celowo utworzonych nowych słów.;) "Chłostę" piszemy przez "ch", "odnóżami" prez "ó". Jak wspomniałam, niektóre teksty są fajne, ale ogólnie fs nie trafia w mój gust. :con: Nie wiem czemu, takie wymuszone się wydaje, dużo powtórzeń (sługo, królu). Ale najgorzej też nie jest, w miarę dobrze wygląda, przynajmniej graficznie. No i masz sporo czytelników.:) Zobaczymy, co będzie dalej, oceny nie wstawiam jeszcze... Cytat:
Pozdrawiam |
juz troche sie zrobilo glupie no tak jak by robisz coraz gorzej juz glosuje na przeciętne
|
He he
Ha ha ha ! :laugh: :laugh: :laugh: Śmieszne te króliki :)
"Nie podlizuj się do mnie sługo" - to było dobre. W ogóle wszystko było dobre. Czekam na następne odcinki ! |
Muhahaha ale się uśmiałam."Śmieciu w kolorze sików" hehehe .
Dziwi mnie to ,że są tylko 2 króliki.Jest król i sługa ,ale gdzie "naród" ?hehe I żeby król musiał chodzić po jedzenie...no tego nie było :) "capi jak śmieciarzowi z paszczy" : czyżby Kaziu(czy jak mu tam) wąchał ? ;) Nie no,muszę też pogłówkować,skoro naszła moda na "cusie" :D Dopisek : follow the yellow and blue rabbits... |
Ekhm, ekhm...
Ja tam niczego śmiesznego nie zauważyłam w tym FS :| Przyznaje racje Girl_nr_6 - wiele tekstów jest bardzo prymitywnych. Wcale nie uważam, żeby TO było lepsze od Winklusa :con: FS Winklusa są śmieszne i już, a to hm... "capi jak śmieciarzowi z paszczy" lub " ty śmieciu w kolorze sików" uważam, że to żałosne. Takie żarty mają dzieci w wieku 4 lat... Autentycznie nie moge doczekać się 3 odcinka... zieff... :wacko: Czy dziadek dogoni króliki? Tiaaa... Fatalne, < szok > :( Nie podoba mi się -1oo/1oo. ;( |
_^..^_
Ten komiks jest hmm... niezły!!!!! Na swój sposób...
Chociaż ten odcinek jest trochę gorszy od pierwszego... Najlepszy tekst: Szybciej ruszaj tymi odnużami sługusie! :laugha: Najgorszy tekst: Ty śmieciu o kolorze sikowym :con: Mam nadzieję, że w 3 odcinku wrócisz do swojego neutralnie zabawnego stylu!!! |
Łahahahaha! *tarza sie po podłodze* Uhuhu, huuuhu! :laugha: :laugha: :laugha:
To jest takie głupie i tyle w tym błędów, tyle idiotyzmu... Pozostaje tylko się śmiać. W ogóle nie masz pojęcia, co znaczą słowa, których używasz, najpospolitsze wyrazy piszesz źle... Ogólnie to 0/10, ale pod względem śmieszności - 10/10. LOL. |
akaj, a ty ile masz komentarzy, że tak zapytam wrednie? Bo ten komentarz akurat nie był zbyt miły... Owszem, fotostory wykazuje wiele braków w inteligencji zapełnionych wyrażeniami typu "Ty śmieciu o kolorze sików". Mocz ma kolory bardzo różnorodne i nie można go określić jednym wyrażeniem :laugha: Tak ogólnie to teksty są słabe i nie robisz wielkiej konkurencji winklusiowi. Tak w ogóle winklus postępujesz ząb za ząb, porównują mnie do niego? A co! Zdeptam go! Gdyby mnie ktoś porównywał z tobą raczej bym utrzymała swoją ocenę ;P
Ogólnie komiks słaby. 1/10 |
:con: :wacko: Ten komiks jest żałosny, teksty a już zwłaszcza opis postaci jest poprostu bezsensowny. 1/10
|
Sodoma
BUHAHAHAHAHAHA, hahahahahehehe. Dla mnie te fotostory są orginalne i chociaż zabawne a nie o tematyce powarznej jak np polityka. Czytając je strasznie się uśmiałam. Szczeże oprucz tego że są śmieszne to też troszke bez tołku, ale spoko. Czekam na kolejne odcinki!!!! :D :laugh:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:24. |