![]() |
Mówcie co chcecie ale mi się ten naprawde bardzo bardzo bardzo podoba.Jest poprostu boski,a ten pokój z rozrywką.....można tylko pomarzyć.Naprawde nie mam słów,wszystko mi sie podoba,ocenka oczywiście 10000000000000/10. Pozdrawiam wszystkich :* :) B)
|
Odp: Dość nowoczesny dom państwa Kwiatek (clean)
najbardziej podobaja mi sie ujecia z pokojowka hehe;) dom bardziej klasyczny niz nowoczesny ogolnie mi sie podoba 8/10
|
mi . się podoba piękny . ;] 9.5/10. [ za te kafelki . ] ale . jest good a powiem więcek jest very very good .
pozdro . |
Nawet, nawet parter może być, ogród prześlicznym a piętro jest porażką. Za dużo kafelek... xP . Ten telewizorek jest z nocnego życia???
|
Domek nawet ładny,ale nie pasuje mi ten "taras" nad garażami...
W środku tez ładny ale niektóre pokoje są jak dla mnie da duże,i jest w nich za mało mebli... 7/10 |
Jeeezu kochany, mój stary dom. Nie oceniajcie, jest totalną masakrą : PP
|
Cytat:
|
Elegancki szafki w kuchni nie pasują do nowoczesnego stołu (na tej podstawie wpadek było więcej), nie podoba mi sie połączenie czerwonego z różowym i ta barierka przy głównych drzwiach...Irytuję mnie również niektóre "gryzące" się porycia podłóg lub ścian. 5/10
|
Bardzo mi się podoba. Tylko jedno ale:
Kafelki są fajne, ale w domku jest ich trochę za dużo. Ale i tak daje: 10/10 bo to mały błędzik. |
Nie przypadł mi zabardzo do gustu , za dużo białego wszędzie , jednak z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje.
Sypialnia małżeństwa też taka cała różowa ,Kacper pewnie czuje się tam nieswojo ;p ale to taki drobny szczegół. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:34. |