![]() |
Żaden domek z WB nie ruszy pod NŻ, tak samo nic z NS nie ruszy pod podstawowa gra.
Każdy dodatek wprowadza zmiany w sposobie zapisaywania parceli, neistety, przez co staja sie one niekompatybilne, wiec nawet gdyby usunac przedmioty z danego nowego dodatku to i tak nic nie da =) A domek śliczny, już ściągnąłem prawda ale ten ;-) Nie mam go w skrzyni z domkami, mimo, że dodatki z paczki mam ;-) ale .. cóż ;] |
Dom nawe nawet, ale widać że ma w swobie dużo dodatków. A przecież nie sztuka zrobić śliczny dom z masą dodatków z Internetu. Pokój chłopczyka nawet ładny, bo jest jasny. Za to reszta domu ciemna jak w grobie. Pokój dziewczynki nie jest zbyt starannie umeblowany, praktycznie nic do siebie nie pasuje. Ale reszta ujdzie. Daję Ci 6,5/10 :)
|
Mnie tez sie bardzo podoba! Daje Ci 9.4/10, :*
|
Cytat:
I wkurza mnie gadanie typu 'zbudować dom z dodatkami jest łatwo' albo 'jak nie umiesz zrobić domu clean to nie umiesz budować' --' |
bez żadnego wstępu, przechodzę do rzeczy:
bryła mi się nie podoba. nawet gdy próbuje zapomnieć, że nienawidzę szklanych domków to i tak mi się nie podoba. ogród też średni wnętrze - dużo lepiej. urzekłaś mnie tymi brązami...tylko pokoje dzieciaków trochę nie wyszły. a tak to mmm....ćlicnie ocenka będzie z...8/10 |
Dom jest super, ale może dodasz ogródek? :P :hooray:
|
WSPANIALY!Uwielbiam takie domy!Wszystko fajnie dopasowane,zgrane sama chcialabym miec taki dom dla siebie..heheh
Mam pytanie czy będzie działał w dodatku Sims Biznes? |
Cytat:
|
Świetny dom (uwielbiam połączenie drewna z nowoczesnością-stwarza fajny klimat) B)
|
Dziękuję za wszystkie Wasze komentarze.
Dom powinien ruszyc pod WB ponieważ ja też posiadam ten dodatek (jak i pozostałe :D) Kilka osób zasugerowało żebym dorobiła ogrod. Wydaje mi się że dom wiele by stracił gdyby go silnie obłożyć drzewkami i kwiatuszkami. Nawet trochę więcej żywopłotu psuje w nim klimat (wiem bo próbowałam :P) Ten dom został zaprojektowany z myślą o wielkim trawniku wokół :D i lepiej niech ten trawnik tam zostanie ;) A tak BTW to ja nie lubię takich załadowanych ogrodów, owszem jeśli to do czegoś pasuje to jak najbardziej, ale nowoczesne domy mają to do siebie że podobają mi się na gołym lub prawie gołym trawniku. Oczywiście to też nie jest reguła ale akurat w tym wypadku mniej jest lepsze niż więcej B) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:26. |