![]() |
|
:O Jejku nie moge sie napatrzeć :O
Ja robiąc takie domy przy zrobieniu holu dalej nie mam pomysłu A ten ogród jest poprostu cudny moglabyś podać link ze stroną na której znalazłaś te fajne pokrycia terenu plis plis :D .............................10/10................................. :) |
Cytat:
|
zewnatrz 8/10
wnetrze chaty 7/10 bo to troche nie moj styl, ale b ladnie tam masz i ogolnie dostajesz jeszcze plusa za przedstawienie mieszkancow ;) srednia: 7,5/10 |
Domek przecudny (kompletnie nie mój styl, ale spodobał mi się):
+ bryła - zwyczajna zachwyca prostotą i elegancją + ogród - przecudny doskonale oddaje klimat pomieszczeń + wnętrza - są stylowe, typowe dla dworu i są utrzymywane w jednakowym stylu bez szaleństw jedyny - sypialnia z tym okrągłym łożem - trochę się odbiła od całości ale jest ok. Ocena końcowa 9,98/10 (5+) |
Jak zwykle perfekcyjne, nawet najdrobniejsze szczegóły, jak ty to robisz? 10/10
|
Wszytsko super ale ta prowizoryczna łazienka nie pasuje do całości !
Dlatego 9/10 a nie 10:P |
...
Skomentuję to tylko jednym słowem: WOW. Domek jest super. Ja bym chyba nie miała tyle cierpliwości.
|
Niezbyt mi się podoba- nie ma powowdu, ale jakoś tak. Doceniam jednak kształt budynku i ogród
5/10 |
Domek jak z obrazka, wszystko pięknie dopasowane, czuc ten klimacik... ocena bez wątpienia 10/10 :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:47. |
|