![]() |
Odp: Jakie są Wasze ulubione piosenki z The Sims 2 ?
Ja uwielbiam Lily Alen - Smile (The Sims 2 Cztery Pory Roku) i Very Very Rich Town - Go Betty, Go (The Sims 2 Na Studiach)
|
"Nie będzie źle", to jest poprostu świetne! Mogłem w kółko tego słuchać! Ech, szkoda że nie mam już WB... :(
Oprócz tego Bonito, ta piosenka jest idealna na gorące noce moich Simów. :D A takie piosenki z trybu kupowania, budowania etc., to Simowe niebo, Sim budowniczy. Z piosenek z otoczenia to z WB i Zwierzaków. Ogółem Sims 2 ma fajny soundtrack :) |
Czekolada :)
|
Cytat:
ogolnie to podobaja mi sie wszystkie piosenki z tej nowej stacji 'studencki rock' ^^ |
Bardzo lubię salsę ;)
I niektóre hip-hopowe. Dodałam też swoje,ale niestety nie odtwarzają się w grze. (oczywiście,to mp3) |
Lubię piosenki które doszły z Własnym Biznesem, zwłaszcza Depeche Mode i motyw przewodni - sam słucham muzyki w klimatach Synthpop-u i lat 80:D
|
Ja jakoś przepadam za studenckim rockiem i new age które nawiązuje do The Sims 1. Mega :P
|
Nie znam tytułów,ale podobają mi się te latynoskie rytmy z wieży stereo kiedy Simy tańczą.Lubię też melodię z butiku Beaty na Kwitnących Wzgórzach i w sklepie zoologicznym jest taka jedna fajna piosenka chyba Pussycat Dolls wykonana w języku Simlish.Muzyka w Simsach ogólnie jest świetna ;-)
|
Ja mam własną muzyczkę w Simsach
typu: Pitbull Britney Spears. Ale też lubię Pop i Techno :] |
ja z muzyczek z the sims 2 tylko i wyłącznie kocham słuchać,,Czekoladka,,;) i
kto śpiewa czekoladkę? jak coś to przepraszam że tutaj zadaję to pytanie:) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:17. |