![]() |
Nawet fajne
|
Odcinek fajny, na 2 zdjęciach widać kryształek i na 2 widać "simowe" dymki. Poza tym na kilku zdjęciach dymki są niepoukładane i nie wiedziałem jak mam te zdjęcia przeczytać. No ale nie jest źle, ciekawe co będzie dalej
Pozdrawiam ;* |
Szczerze mówiąc pierwsza część drugiego odcinka podobała mi się średnio. Niby akcja ucieczki tej Julii, ale wydawała mi się jakaś taka sztuczna...
Druga część natomiast mnie wciągnęła i od tego momentu jak poznała tego kolesia, zaczęło mi się podobać. Na 19 i 28 obrazku widać kryształki... Mam wrażenie, że próbowałaś zasłonić je dymkami, ale coś nie wyszło ;-p Plakat główny mi się podoba... ładnie zrobiony. Zdjęcia dobrej jakości. Błędów nie ma. Na 20 i 21 obrazku pogubiłam się w czytaniu... ;-p No cóż... czekam na 3 odcinek i może wtedy już wystawię ocenę. Narazie oceniłabym na 3 gwiazdki, ale może się poprawi i szczerze mówiąc - mam taką nadzieję ;-) Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. |
Bardzo ładnie Ci to wyszło.
Opowieść jest ciekawa, choć jej odmian jest tysiące i czasem robi się nudne. Czasami można było się zgubić... Chyba czas zrobić więcej fotek, a nie upychać gdzie popadnie, prawda?... Jakość zdjęć jest świetna. Czekam na 3 odcinek. Pozdrawiam. |
Fajnie, ciekawie. :)
W dymkach się nie pogubiłam, jeśli jest ich dużo, to czyta sie naokoło. ;) Plakat mi się podoba, mimo nierówno obciętych postaci, szczególnie tło. Zdjęcia są bardzo ładne, dymki i czcionka świetne, komiks jest estetyczny i ładnie wykonany. Ale kryształków na kilku zdjęciach mogłaś uniknąć, bo widzę, że na niektórych fotkach z tymi samymi postaciami ich nie ma, czyli niedopatrzenie. ;) Na obrazku nr 4 zamiast "legnie w gruzy" powinno być "legie w gruzach". I rozmowa na obrazku nr 20 niezbyt mi się podoba- zbyt szybko sobie wszystko wyjaśnili, w parę chwil i jest dość sztywno ("Jak brzmi twoje imię i nazwisko?"). Nie ma w tym odcinku tyle plusików, minusików i dymków z gry, co ostatnio, za to plus. :) Jestem ciekawa, co się dalej stanie ale szczerze mówiąc ta kłótnia na końcu wydaje mi się trochę dziwaczna, ale pewnie wszytsko się wyjaśni. :P Jeszcze nie oceniam, pozdrawiam. |
Super!Daj szybko 3opdcinek:):) TYlko ze w 1odc ta dziewczyna nazywała się Rita a teraz JUlia
:O |
Cytat:
A trzeci odcinek będzie za dłuższy czas. Jeżeli chcecie żeby by l dłuższy to musielibyście trochę więcej poczekać...Nie jestem taka świetna w robieniu komiksów jak Isi lub Toxic. Ale obiecuję że codziennie będę starała się coś robić żeby odc 3 pojawił sie jak najszybciej! :) |
Cytat:
Jak dla mnei oba komiksy są zupełnie inne... ;) |
Ocena w sondzie 5 gwiazdek
Standardowo minusy bo tak sie przyjęło:
- na 19, 28 obrazku widac kryształki - nie do końca rozumiem ten dialog na 36 obrazku "daj mi te noc" Teraz plusy - doskonała jakość zdjęć - super akcja - ładny plakat Ocenka ogólna 9.5/10 :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:59. |