![]() |
Czekam na kolejny odc. super komix, i dla tego nie było ciała w trumnie!!
|
Wciągnęło mnie to. SuRvEy i Isi już Ci napomknęły o drobnych usterkach na zdjęciach... Przeczytałam to do końca, co zdarza się rzadko. Dobrze rozwinęłaś fabułę.
Duży plus ;) |
Muszę przyznać, że fs bardzo mnie zaciekawiło. Ta cała śmierć (?) pana Flory to jakaś zagadka. I ta Sonia też jest jakaś podejrzana (a tak na marginesie to idiotka z niej). Nie wiem jak narazie co się czai, ale chętnie poczekam i poczytam o dalszych losach Rity.
A co do szppitala to jest za bardzo ekskluzywny co srawia, że budynak (a raczej wnętrze) nie przypomina za bardzo szpitala, ale jak tak ma być to niech będzie. Aha i nie wiem dlaczego, ale na bodajże 7 rysunku bohaterka nagle przytyła, bo jeszcze na pogrzebie była była chuda jak patyk. Podobał mi się też ten upadek ze schodów, tj. na 3 i 4 obrazku, bo już na 5 nie wyglądało to tak fajnie, no, ale cóż... czekam na 4 odcinek. |
Cóż... Jest to interesujące Fs.
Na 7 zdjęciu bohaterka zapewnę jest opuchnięta, prawda? Bo widzę, że nie wszyscy zrozumieli. ;) Za to na 17 zdjęciu dymek jest źle ustawiony... Chyba, że to nie ona mówi... A na ostatnim zdjęciu Pan Spencer ma straszną minę... Normalnie horror :D Ocenię po następnym odcinku. Pozdrawiam. |
:)
Dziękuję wszystkim za pozytywne posty:)
I za te negatywne :( I za te neutralne :O I za te, które się jeszcze pojawią B) Czwarty odcinek jest właśnie tworzony :D I prawdopodobnie pojawi się za tydzień, może dwa :wacko: SuRvEy, dzięki za kontakt na GG i za ocenkę 10/10:* Isi, dziękuję za dobre rady(już Ci mówiłam, że ciągle ratujesz życie moich Simów):* Justykala, dzięki za cudne posty po 1. odcinku :* Jaroszka, thx za regularne posty :* ..::CaRmEn::.., dziękuję za to, że moje FS spodobało Ci zaraz po 1. odcinku :* Ciara2, dzięki, że moje FS Cię zaciekawiło :* Dziękuję również następującym osobom: elkakub17 :* Perełka-13:* Plotkara12:* Midey:* akaj :* (wybacz mi, że mam taką pamięć :( ) oraz wielu innym osobom, których jeszcze nie wymieniłam :* .SiMCiA. |
A ja?? O mnie zapomniałaś :(.
Ale właśnie czemu przytyła, może to dlatego, że była za mało sprawna. |
Oh, ah Simciu nie ma za co *wdzięczy się*, bo to przyjemność komentować Twój komiks. Przyjemnie się go czyta.
Czekam na kolejny odcineczek.:* |
Temat leci na dół chcę go trochę podnieść :)
|
A co z Tagamagharą? :P
|
Cytat:
Cytat:
A jak wiesz, że nie jest, to zajrzyj do tematu z tamtym komiksem, jest wyjaśnione, że komiks nie będzie kontynuowany z powodu utraty Simów (?) albo napisz PM do autorki. Sorry za lekkiego off topa. ;) EDIT: Carina, wiem, że się pytałaś SuRvEy, dlatego mówię Ci, żebyś się spytała na PM, bo to nie jest związane z tematem. Tutaj się komentuje komiks "Change my life" Simci. Albo zadaj to pytanie w temacie z "Takamagaharą", choć i tak to będzie śmiecenie, bo padło pytanie nie raz i odpowiedź też. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18. |