TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom Biały (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31231)

Shaggy 23.05.2006 18:22

Cytat:

Napisał Cococzek
jestem 1 pierwszy raz ;)nieciekawa bryła środek troccccche nudny bo cały biały 8,5/10 :P

Buhaha ta bryła nieciekawa?? :O ten dom jest super. Lepiej spójrz na swój dom nr3. ale ubaw był haha. A ten salonik bosski. szczególne te 2 kanapy i stolik na sodku pokoju. Buhahah.Dusiu masz rację. Ale ubaw 3 dom cocococzka(czy jakoś tam) To willa hahaha. On chyba nie wie jak normalny
dom w simsach wygląda a co dopiero taki super dom jak ten. Ten twój 3 dom ani w 1 procencie nie dorasta do tego cuda. Żenada hahaha

Dom 10/10 i bez dyskusji

riannon 25.05.2006 18:15

Cudne, aż zabrakło mi tchu tak się zachwyciłam xD Bardzo, bardzo mi się podoba :)

saliva 25.05.2006 20:18

Bardzo dziękuję za pochwały :D jutro możecie się spodziewać ściągalnej wersji.
Co do białej wersji schodów to jest tylko recolor (na każdym schodku trzeba użyć narzędzia do projektowania co jest niezbyt wygodne jak jest dużo schodów) ale nie pamiętam skąd je ściągnęłam, chyba z modthesims2.com ale nie jestem pewna.
Chciałam podziękować szczególnie Alii za cenne rady ;) jesteś najlepszym twórcą domów na tym forum i bardzo cenię sobie Twoje zdanie. Już powstaje kolejny dom z tej serii i mam nadzieję że będzie jeszcze lepszy po zastosowaniu Twoich wskazówek.
Dom budowałam aż pół roku bo rzucałam nim kilkadziesiąt razy i nie wracałam przez dość długi czas ale w końcu się zmobilizowałam i skończyłam.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :*
Poczułam się właśnie jak na gali oscarowej :D

saliva 27.05.2006 21:23

Link do pobrania
Dom jest spakowany Rarem i wymaga wszystkich możliwych dodatków ;)

Koniczynka 25.06.2006 15:05

widac ze sie b staralas ale mi sie nie podoba to ze on jest tak bialy ale takim g zrobilas jest super nowoczesny i.... grastuluje 9-/10 ciezko dostac ode mnie taka note:)

Koniczynka 25.06.2006 15:06

dom jest super nowoczesny ale bialutki widac ze sie staralas i dlugo go robilas i dlatego ci wybaczam ta nadmierna biel chocby tez dlatego ze on ma byc taki bo tego chcesz ;p
9-/10 u mnie ciezko dostac taka note dlatego gratz ;d

wesola 26.06.2006 18:11

pogratulowac...:) wiadac ze trzeba sie bylo napracowac ja bym dolozyla tu troche koloru no ale w koncu to bylo mieszkanie przeznaczone dla mezczyzny :) wiec te surowe pomieszczenia bardzo pasuja:0 mam tylko jeden problem nie moge sciagnac niczego z rapidshare:( (zawsze mam invalid session) moge prosic o linka np. na megaupload??

psotka 26.06.2006 19:00

Super dom

Domek śliczny. Taki nowoczesny. Lubie takie widze, że masz taki sam styl jak ja. Super, pozdro!!

Angeo 26.06.2006 20:47

- OMG :D

Nieźle dopieszczony, na prawdę! ;)
Przede wszystkim podziwiam za cierpliwość :P mnie budowanie zniechęca po 30 minutach :D

Zewnątrz- Wygląda nowocześnie i ten nieład artystyczny :D Cudnie!
Wewnątrz- Ślicznie wszystko się prezentuje w tej bieli, te cudowne mebelki :]
Jest taki maxymalnie nowoczesny ;D

Chciałabym zamieszkać w tym cacku, ale chyba dostałabym depresji od tej bieli :D

PauLLa 13.09.2006 14:05

Możesz wystawić ten dom jeszcze raz do ściągnięcia lub podać stronkę z której ściągnęłaś rzeczy które umieściłaś w tym domu?

Pozdro.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:53.