![]() |
|
Odp: mój pierwszy dom na forum to przebudowa Kaliente
zgadzam sie z poprzednikami przed przemiana dom byl lepszy... przebudowales go na prostokatnego kloca z duzymi pomieszczeniami, ktore sa prawie puste... i te kolory, oj!dam 2/10 sorki wiecej nie moge. po prostu nie podoba mi sie, a konkurencja na forum jest dosyc duza postaraj sie lepiej ...
|
więcej mebli dawaj i rób mniejsze pomieszczenia dajmy na to 1,5/10
|
Boshe po jakiego grzyba wy oceniacie ,doradzacie jak to z roku 2006 ,a użytkownika już nie ma na forum :/
Temat do zamknięcia tak jak inne jej dzieła które są nadal oceniane. |
Sorry, ale dziś jestem jakaś taka wściekła i hm..Ocena będzie bardzo surowa...Mogłabym doradzić coś, ale niewiem czy to nie będzie troszkę przykre.Wiesz, ja bym zmieniła...CAŁY dom!Ok, nie będę dobierać odpowiednich słów.Powiem wprost:
Takie domy to...niewypał.Pełne koloru..To mój mały kuzyn by takie zrobił...ech.Sorki, ale poeksperymentuj z barwami, bo wiesz, kolory się zlewają.Torchę brak pomysłu.My ocena to: 3/10 1 punkt za chęci, a 2 za hm..bryłę? |
Szczerze mówić dom był ładniejszy przed przeróbkom, więc nie ma co oceniać (ale stary ten domek :O ).
|
Nie mam czasu, ale ocenie:
Domek ogólnie mi się nie podoba. Moja ocena: 2,5/10 |
opisze twój dom jak wszyscy czyli negatywnie. wiesz nawet nie chciało mi się dokładnie przyglądać zdjęciom tego domu. jest okropny. prawie wszyscy na forum mówią że nie lubią :ogromnych pokójów z 2 rzeczami ! i ja też to zrobię. komletne dno... bo jak to inaczej określić. jeśli troche bardziej zapoznasz sie z The Sims 2 to może twoje domy będą lepsze niż to coś :con: a jeżeli już je znasz no to po tym domie napweno tego nie widać :P
|
negativ . ocena . ;0 . 0.1/10 to za . tą bryłę . ;/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:47. |
|