TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Ulubione simeczki Wiki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=31289)

linkinhay 29.05.2006 12:41

Nno nikt nie komentuje ;p
Julia (moja imienniczka :P ) zły charakterek... Podoba mi sie :) Agrrr tylko ten nos mi się znudził ;p :)
Kinga - niezła dziołcha ( xD ) tylko dobrałabym jej krwisto czerwoną szminkę, pasowało by bardziej do włosów :) Niezły wampirek...

riannon 01.06.2006 10:30

Rozumiem, że miały być orginalne. No nawet, nawet. Ta nastolatka jest lepsza, ma fajne ząbki :P

Uz 03.06.2006 12:14

heh

Faktyczne bardzo ładne simki:P Julia jest bardzo ładna, ale to Kinga przypadła mi do gustu.. jest taka.. wampirkowa:P heh
Julia: 9,5/10
Kinga: 10/10:P

Plotkara12 04.06.2006 18:14

Ok, to zaczynam:
Martynika - Bardzo ładna
Bianka - Śliczna! Nie dziwię ci się, że to twoja ulubiona simka xP
Rozalia - Nawet mi się podoba, przyznam też, że ma troche dziwną twarz (to tylko moje zdanie)
Marta - Cudna!
Dalia - Bardzo ładna, ale ma trochę twarz zbyt podłużną
Michalina - Ładna, ale jest trochę zbyt blada :D
Ida Nowakowska - Śliczna!!!
Sara - Ładna, taka oryginalna :P, wg mnie kolor szalika nie pasuje do niej...ale ogólnie jest spoko
Malwina - Boska!
Tara - Bardzo fajna :D
Nana - Ma bardzo oryginalną urodę, trochę kolor oczu jest taki nienaturalny ale simka mi się podoba
Julia - Extra!
Kinga - Też jest extra!

No, skończyłam. Heh...ale się rozpisałam.

PS. Robisz bardzo ładne simki.

Pozdro

Wika 04.06.2006 20:38

Dziękuję za komentarze :P
Następne simki powinny się pojawić... Chyba w tym tygodniu, ale nie jestem pewna, bo przez ten tydzień codziennie mam próby 'od rana do nocy' :/ Ale postaram sie niedługo dodać coś ciekawego :)

Pozdrawiam :)

Isi 05.06.2006 17:24

Z przedostatniego posta:

Tara- ciekawa, ładna, wszystko do siebie pasuje, nie mam żadnych zastrzeżeń, udana Simka

Nana- imię jak dla mnie nie takie dziwaczne, jest taka moderatorka na tym forum. ;) Sama Simka... Nie wiem, czy to jakość jest zła, ale fryzura jest rozmazana i przez to wydaje mi się tak "łyso". A twarz bez zarzutu.

Z ostatniego posta:

Dorosła- Julia
Bardzo ładna, wydaje sie taka "prawdziwa", nawet te zaczerwienione oczy mi nie przeszkadzają... Jak dla mnie jedna z najładniejszych Twoich Simek do tej pory. :)

Nastolatka - Kinga
Nawet fajna, tylko ta fryzura wydaje się być oklapnięta, nie lubię takich... Myślę, że można było dać inną i do tego jeszcze jakieś inne kolczyki, ale to tylko moje zdanie. :P

Pozdrawiam

Ice-cream 05.06.2006 19:26

Śliczne simki. Ale niestety muszę się uczepić detali. Otórz pierwsza simka zdaje się być metalówom, niestety nie przepadam za metalami. Natomiast 3 ogolnie jest ładnia, tylko nie pasuje mi jej kształt twarzy. Ogólnie OK!

Eśka 06.06.2006 14:20

po raz kolejny apeluję (błagam!) podajcie mi stronki gdzie te śliczne usta moge znaleźc! Please!

Uz 06.06.2006 14:40

Hym.. to chyba nie ten temat:P ale spoko:P wejdź tutaj bo wiesz.. jakoś nie bardzo chce mi się pisac pod opisami czyichś simek:P (Wika, jak już pisałam simki są super:P).... no to tyleee

Simonka:) 27.06.2006 10:09

Ładne

śliczne simki Wika ale jak je zrobilas?
na warsztacie?
jakis dodatek?
jak zrobic wampirka i jego zabki?
jak zrobic ten piekny maijaz bo w sims 2 nie mozna :con:
plis help ;(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:55.