![]() |
Nno nikt nie komentuje ;p
Julia (moja imienniczka :P ) zły charakterek... Podoba mi sie :) Agrrr tylko ten nos mi się znudził ;p :) Kinga - niezła dziołcha ( xD ) tylko dobrałabym jej krwisto czerwoną szminkę, pasowało by bardziej do włosów :) Niezły wampirek... |
Rozumiem, że miały być orginalne. No nawet, nawet. Ta nastolatka jest lepsza, ma fajne ząbki :P
|
heh
Faktyczne bardzo ładne simki:P Julia jest bardzo ładna, ale to Kinga przypadła mi do gustu.. jest taka.. wampirkowa:P heh
Julia: 9,5/10 Kinga: 10/10:P |
Ok, to zaczynam:
Martynika - Bardzo ładna Bianka - Śliczna! Nie dziwię ci się, że to twoja ulubiona simka xP Rozalia - Nawet mi się podoba, przyznam też, że ma troche dziwną twarz (to tylko moje zdanie) Marta - Cudna! Dalia - Bardzo ładna, ale ma trochę twarz zbyt podłużną Michalina - Ładna, ale jest trochę zbyt blada :D Ida Nowakowska - Śliczna!!! Sara - Ładna, taka oryginalna :P, wg mnie kolor szalika nie pasuje do niej...ale ogólnie jest spoko Malwina - Boska! Tara - Bardzo fajna :D Nana - Ma bardzo oryginalną urodę, trochę kolor oczu jest taki nienaturalny ale simka mi się podoba Julia - Extra! Kinga - Też jest extra! No, skończyłam. Heh...ale się rozpisałam. PS. Robisz bardzo ładne simki. Pozdro |
Dziękuję za komentarze :P
Następne simki powinny się pojawić... Chyba w tym tygodniu, ale nie jestem pewna, bo przez ten tydzień codziennie mam próby 'od rana do nocy' :/ Ale postaram sie niedługo dodać coś ciekawego :) Pozdrawiam :) |
Z przedostatniego posta:
Tara- ciekawa, ładna, wszystko do siebie pasuje, nie mam żadnych zastrzeżeń, udana Simka Nana- imię jak dla mnie nie takie dziwaczne, jest taka moderatorka na tym forum. ;) Sama Simka... Nie wiem, czy to jakość jest zła, ale fryzura jest rozmazana i przez to wydaje mi się tak "łyso". A twarz bez zarzutu. Z ostatniego posta: Dorosła- Julia Bardzo ładna, wydaje sie taka "prawdziwa", nawet te zaczerwienione oczy mi nie przeszkadzają... Jak dla mnie jedna z najładniejszych Twoich Simek do tej pory. :) Nastolatka - Kinga Nawet fajna, tylko ta fryzura wydaje się być oklapnięta, nie lubię takich... Myślę, że można było dać inną i do tego jeszcze jakieś inne kolczyki, ale to tylko moje zdanie. :P Pozdrawiam |
Śliczne simki. Ale niestety muszę się uczepić detali. Otórz pierwsza simka zdaje się być metalówom, niestety nie przepadam za metalami. Natomiast 3 ogolnie jest ładnia, tylko nie pasuje mi jej kształt twarzy. Ogólnie OK!
|
po raz kolejny apeluję (błagam!) podajcie mi stronki gdzie te śliczne usta moge znaleźc! Please!
|
Hym.. to chyba nie ten temat:P ale spoko:P wejdź tutaj bo wiesz.. jakoś nie bardzo chce mi się pisac pod opisami czyichś simek:P (Wika, jak już pisałam simki są super:P).... no to tyleee
|
Ładne
śliczne simki Wika ale jak je zrobilas?
na warsztacie? jakis dodatek? jak zrobic wampirka i jego zabki? jak zrobic ten piekny maijaz bo w sims 2 nie mozna :con: plis help ;( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:55. |