![]() |
|
Tak, ona go zdradzi :P
|
Nie do końca! Bo "zdrada" to złe słowo żeby to opisać...
|
No to najpierw minusy
- na 8 obrazku jest coś takiego jak "jes, jes, jes" raczej YES, YES, YES - oświadczyny przez telefon a nie lepiej osobiście ;-) - zakończenie nie jest takie hmm.... pociągające Teraz plusy: - znaczna poprawa co do jakości zdjęć - robi się ciekawie Ogólnie mówiąc: 6/10 Popracuj jeszcze ale jesteś blizko ideału ;-) |
Fotostory takie średnie,zbytnio mnie nie wciągnęło.Wątek z obserowowaniem przez faceta jest już przestarzały i znacznie zjechany,ale ja sama muszę go użyć przy moim fotostory.Ciekawa jest sprawa castingu i średnio tej impry.
Według mnie to takie troche nijakie.No i ma wiele wad: twój język i błędy. Na zdjęciu 17 dziewczyna mówi,że tu już sterczy pół godziny,a zdjęcie jest jak IDZIE.Jedna noga jest z tyłu i idzie w charakterystyczny dla Simów sposób.Wyłapałam to od razu. Na fotce 28 zamawia taksi pod sklep ubrania dla każdego(czy coś w tym stylu,ale nie wiem) i napisałaś tak "ubrania dla każdego. Brak cudzysłowia. |
Zdjęcia rzeczywiście nie są najlepsze, ale to Twoje pierwzze FS, więc mogło się zdarzyć. Czekam na dalsze odcinki:)
Ogromnie zachęcam do czytania mojego i Caro'tki FS - "Kręte ścieżki życia... - nie jakaś tam telenowela...". KOMENTUJCIE:* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:37. |
|