![]() |
oOo...!a co to..?hmm...:-D:o
|
Orris czytalam o tym na niemieckich stronach
ale na polskiej tez znalazlam takie informacje--> "The Sims – najlepiej sprzedającą się gra (a raczej cała seria) wszech czasów doczeka się sequela. Otóż firma Electronic Arts, wydawca Sims’ów, oficjalnie poinformowała, że w studiu Maxis trwają prace nad The Sims 2. Gra ma oferować niespotykaną jak dotąd możliwość kontroli każdego „sima” występującego w grze – tyczy się to oczywiście postaci kierowanych przez graczy. Każda czynność, akcja wykonywana przez naszego podopiecznego będzie wywoływała odpowiedni skutek, co sprowadzi się do nieporównywalnie bardziej wiernej symulacji świata niż miało to miejsce w pierwszej. Istotną zmianą jest wprowadzenie w pełni trójwymiarowej grafiki, korzystającej z możliwości współczesnych kart graficznych – trzeba przyznać, iż The Sims pod tym względem prezentowało się „nieco” archaicznie. The Sims 2 zostanie zaprezentowane jedynie dziennikarzom i osobom z branży 13 maja podczas nadchodzących targów E3." Data 05.05.2003 ------------------------------------------------------------------------------------- http://www.simszone.de/Images/sims2/logo.jpg |
tylko jak to sie bedzie instalowac??
bedzie trzeba usunac gre i zainstalowac najpierw The Sims 2 potem dodatki czy jak ?? |
O instalowaniu nic nie pisza
|
OooOoo.....ciekawie się zapowiada...choć jak narazie to mało informacji...ale widzę że w tym maxis-ie nie próżnuja...non stop coś nowego..:-)...to mi się podoba...
chyba przestrzegają powiedzenia...:klient nasz pan..:-)heh.. |
no extra, tylko interesuje mnie jedno: cena, ale nie ma co liczyć na niską..... :( :(
|
Myślę, że dodatków z naszych simsów nie da sie zainstalować na TS2.
|
też tak myślę! bo skoro będą nowe animacje i didatki (meble itp.) to nasze stare simy nie będą wiedziały co z tym robić, no nie?
|
myślę, że the sims 2 to będzie zupenie odrębna gra, czyli, że w zwykłe simsy z dodatkami też bdzie można pograć
|
dokładnie tak jak mówisz marusia! :wink:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:39. |