TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Fotostory: " Ja?! " (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32664)

neostrada.pl 09.07.2007 15:32

Odp: Fotostory: " Ja?! "

Ja w The sims 1 to kanape co leży (na wstępie) ta jej siostra to mam z neta

Kasiunia14lat 09.07.2007 16:32

Cytat:

Napisał neostrada.pl
Ja w The sims 1 to kanape co leży (na wstępie) ta jej siostra to mam z neta

A co to ma wspólnego z FS? Chyba nabijasz sobie komentarze...
Naprawdę, chyba nie doczekamy się odcinka... wkurza mnie takie coś... zaczyna i nie ma zamiaru kończyć... mogła wcale nie pisać...

neostrada.pl 09.07.2007 17:23

Cytat:

Napisał Kasiunia14lat
Naprawdę, chyba nie doczekamy się odcinka... wkurza mnie takie coś... zaczyna i nie ma zamiaru kończyć... mogła wcale nie pisać...

Racja po co pisała ten wstęp?

Kasiunia14lat 09.07.2007 18:45

Cytat:

Napisał neostrada.pl
Racja po co pisała ten wstęp?

Twój komentarz jest zbędny... nabijasz sobie posty czy co?!

A autorkę FS proszę o "danie znaku życia"...Przyznaj się, że nie chce Ci się wkładać więcej pracy w ten wstęp...? Każda prawda jest dobra, ale takiego znikania bez słowa, nie toleruję...

miracle 09.07.2007 19:27

Hmm... Jak narazie nie moge nic powiedzieć. Zdjęcia mogą być, ale nie są świetne. Przydały by się ładniejsze dymki ;P . Ale co ja moge wiedzieć, jak moje FS, musiałam "zamknąć" po pierwszym odcinku, bo nie miałam możliwości pisania. Ocenie pod drugim odcinku. Jeśli autorka go napisze :)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko będzie OK. :*

Alatáriël 09.07.2007 21:31

Cytat:

Napisał Moniiia
Hmm... Jak narazie nie moge nic powiedzieć. Zdjęcia mogą być, ale nie są świetne. Przydały by się ładniejsze dymki ;P . Ale co ja moge wiedzieć, jak moje FS, musiałam "zamknąć" po pierwszym odcinku, bo nie miałam możliwości pisania. Ocenie pod drugim odcinku. Jeśli autorka go napisze :)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wszystko będzie OK. :*

Nie ma sensu już odświeżać tematu... spójrz na datę. Autorka od tamtej pory nie daje znaku życia, więc raczej odcinka nie ujrzymy. A szkoda.
Pozdrawiam :)

Alene 09.07.2007 21:49

Cytat:

Napisał Eśka
Wielkie dzięki Isi za radę! ;) Już kończę robic fotki i za chwilkę powstawiam dymki i umieszczę wszystko tutaj :) Oczywiscie dostosuję się do Twoich rad :) Nie dziwię się że mianowano Cię "twórcą najlepszego fotostory" :)

fajnie...umieściła... ;) ;) ;) i po co kłamać :wacko:

Liv_Hanna 10.07.2007 18:51

To fotostory ma klase. Nie wiem jak wam, ale mi się bardzo, ale to bardzo podobało.
Chociaż to tylko wstep, juz moge powiedziec ze ta dziewczyna talent :) :)

Nindë Tasartir 11.07.2007 08:22

Szkoda ze odcinka juz nie będzie chyba ze te fs mialo byc dane dopiero po 2 latach hehe!A tak nawiasem to jak umiesic tu moje fs!?Jesli mi powiecie to już zaniedlugo rusza nowe fs i przewiduje z 20 odcinków a nie tylko przedstawienie postacii!;P

karolcia92 11.07.2007 09:05

'misti12', fotostory tworzy się tak samo jak nowe tematy lub posty ze zdjęciami. Wpisujesz tekst i wklejasz zdjęcia na przykład przez ImageShack, kopiujesz link(pierwszy) i wklejasz je do swojego posta. Mam nadzieję, ze pomogłam :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:22.