![]() |
Bardzo fajny odcinek. :]
I ogólnie podoba mi się komiks. Czytam go dopiero od niedawna, ale jest bardzo fajny. I mam uwagę, dwa zdjęcia się nie otwierają, nie wiem, może tylko mi... edit. Sory, już działa. ^^' |
To jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeer!!!!!!!!! !!!!!!!Najlepszy komiks pod słońcem
PS. Niech Didi i Bun będą razem!! |
O dzięki. Miło mi że komuś się aż tak podoba mój komiks :D
|
AlexS@ndra
nie zrozumiałam tego odcinku. Czy chodziło o to że DiDi się to wszystko śniło??? Czy jak??? Pozdro |
Cytat:
To może ja pokrótce streszczę ten odcinek. (Dla tych, którzy nie pamiętają, starsza DiDi opowiada o swoich przygodach, gdy była jeszcze nastolatką i należała do zespołu QBBDi - czyta pamiętnik) Di wyszła (w odcinku 6) bodajrze się przewietrzyć, a tuż za nią "nowy" alias Carlos, który, jak się okazuje w tym odcinku, jest fanatycznym wielbicielem DiDi. Po paru godzinach Quisti zaczyna sie niepokoić i dzwoni na policję, gdyby Di gdzieś wychodziła, co by było dziwne o tej porze, to by zespół zawiadomiła,a tego nie zrobiła. Trzy dni później, Quiss stwierdza, że można poszukać obojga na własną rękę, ple, ple, ple... (klatka 26/27)-> Taki "przeskok" w opowieści starszej DiDi. Wpada ona w poślizg, zaczyna koziołkować, bo jej Jeleń przed samochodem nagle przebiegł! :D Jeszcze kawałek samochód wjechał w las i łup w drzewo, starsza Di leży obok samochodu. KONIEC. I nie, to nie był sen ;P |
hm... noo... takie przyjemne do poczytania :P nie jest rewelacyjne, ale na pewno nie jest tez zle. mam tylko jedna uwage:
*rzuca slownikiem synonimow, ktory musiala kupic* POWTORZENIA!!!!!!!!!!!! nienawidze powtorzen, nienawidze >P postaraj sie uzywac wyrazow bliskoznaczych. no. |
POMOCy jak się stawia obrazki odrazu na (PAPIER)- to na czym piszę ;P ????????????????????????????
ZA ODPoWIEDZ DZIĘKI :P A tak w ogóle twoje opowiadania są świetnie dodaj coś jeszcze ;) bo świetnie piszesz.Masz świetne POMYSŁY.Najlepsze opowiadanie jakie do tej pory czytałam :) . CZEKAM NA DALSZE POSTĘPY :papa: |
Cytat:
Jeżeli tak, to wystarczy, że wejdziesz na stronkę: http://www.imageshack.us/ tam "zhostingujesz" jakiś wybrany przez ciebie obrazek-zdjęcie (np. z simsów) skopiujesz adres (ja zawsze wygieram ten pierwszy od dołu obok którego jest napis: "Direct link to image". Jak to zrobisz wejdź na forum i jak piszesz jakiegoś posta tudzież odpowiedź na temat to klikasz to co zaznaczyłam na miniaturce i tam wklejasz adres obrazka którego "zhostingowałas" i wuala! http://img167.imageshack.us/img167/5...22u1xw5.th.jpg PS. Dla czytelników mojego komiksu. Pewnie nikt nie zauważył tego wcześniej, ale na mojej sygnie są dwie nutki, które można kliknąć ;P |
Cytat:
Świetne fotki :) A nowy odcinek bardzo mi się podoba i zdjecia nie przeszkadzają 9spodziewałam się gorszej jakości nawey), a bardziej szczegółową ocenę dam jeszcze na SW (żeby się nie powtarzać :P). :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:55. |